Alle gameplay en map veranderingen uitgelegd in Fornite Chapter 3: Seizoen 2

Fortnite Chapter 3 Season 2 is van start gegaan met een hoop grote veranderingen in het spel. Bouwen is voorlopig uitgeschakeld, maar er zijn meer bewegingsopties in het spel die je nog steeds die creatieve vrijheid geven. Hier is de volledige breakdown van alles wat je moet weten over Fortnite Chapter 3 Season 2.

GamesGames

Alle gameplay en map veranderingen uitgelegd in Fornite Chapter 3: Seizoen 2

Fortnite Chapter 3 Season 2 is van start gegaan met een hoop grote veranderingen in het spel. Bouwen is voorlopig uitgeschakeld, maar er zijn meer bewegingsopties in het spel die je nog steeds die creatieve vrijheid geven. Hier is de volledige breakdown van alles wat je moet weten over Fortnite Chapter 3 Season 2.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties