Harlem Line DLC nu in Train Sim World 2

De Harlem Line DLC voor Train Sim World 2 is nu beschikbaar, met de route van Grand Central Terminal naar North White Plains in New York, inclusief het Yankees-East 153rd Street station. De DLC bevat ook de MTA M3A en M7A EMU’s in Metro-North Railroad-kleuren, een reismodus en meer. Bekijk de trailer voor een vooruitblik op wat je kunt verwachten.

GamesGames

Harlem Line DLC nu in Train Sim World 2

De Harlem Line DLC voor Train Sim World 2 is nu beschikbaar, met de route van Grand Central Terminal naar North White Plains in New York, inclusief het Yankees-East 153rd Street station. De DLC bevat ook de MTA M3A en M7A EMU’s in Metro-North Railroad-kleuren, een reismodus en meer. Bekijk de trailer voor een vooruitblik op wat je kunt verwachten.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties