IGN The Fix: Entertainment: Netflix komt met Resident Evil serie

Er komt binnenkort een Netflix live-action Resident Evil serie uit. De Netflix serie zal ons kennis laten maken met Jade Wesker, een personage waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt, aangezien ze nog nooit in een van de videogames is verschenen. Maar je bent misschien wel bekend met haar vader, Albert Wesker, die zal worden gespeeld door Horizon Forbidden West’s Lance Reddick. De aankomende Netflix Resident Evil live-action serie speelt zich af 14 jaar nadat het T-Virus de zombie apocalyps veroorzaakte, en het speelt Jade Wesker terwijl ze vecht om te overleven in een wereld die nog steeds geteisterd wordt door geïnfecteerde wezens. De officiële logline voor de serie luidt: “In dit absolute bloedbad wordt Jade achtervolgd door haar verleden in New Raccoon City, door de ijzingwekkende connecties van haar vader met de Umbrella Corporation, maar vooral door wat er is gebeurd met haar zus, Billie.” De Netflix live-action Resident Evil serie komt 14 juli uit.

En tot slot in entertainment nieuws, regisseur James Gunn zal een geanimeerde gast zijn in het 3e seizoen van de populaire DC tekenfilm voor volwassenen, en de rol spelen waarvoor hij in de wieg is gelegd: James Gunn.

GamesGames

IGN The Fix: Entertainment: Netflix komt met Resident Evil serie

Er komt binnenkort een Netflix live-action Resident Evil serie uit. De Netflix serie zal ons kennis laten maken met Jade Wesker, een personage waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt, aangezien ze nog nooit in een van de videogames is verschenen. Maar je bent misschien wel bekend met haar vader, Albert Wesker, die zal worden gespeeld door Horizon Forbidden West’s Lance Reddick. De aankomende Netflix Resident Evil live-action serie speelt zich af 14 jaar nadat het T-Virus de zombie apocalyps veroorzaakte, en het speelt Jade Wesker terwijl ze vecht om te overleven in een wereld die nog steeds geteisterd wordt door geïnfecteerde wezens. De officiële logline voor de serie luidt: “In dit absolute bloedbad wordt Jade achtervolgd door haar verleden in New Raccoon City, door de ijzingwekkende connecties van haar vader met de Umbrella Corporation, maar vooral door wat er is gebeurd met haar zus, Billie.” De Netflix live-action Resident Evil serie komt 14 juli uit.

En tot slot in entertainment nieuws, regisseur James Gunn zal een geanimeerde gast zijn in het 3e seizoen van de populaire DC tekenfilm voor volwassenen, en de rol spelen waarvoor hij in de wieg is gelegd: James Gunn.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties