Alles wat we weten over Kirby and the Forgotten Land

Kirby the Super Tuff Pink Puff is terug voor een gloednieuw 3D avontuur, en met de releasedatum van 25 maart 2022 om de hoek, lees je hier alles over Kirby and the Forgotten Land.

Kirby and the Forgotten Land is een 3D platform-avonturenspel ontwikkeld door HAL Laboratory, het bedrijf dat al sinds het prille begin Kirby-spellen maakt. Het is echter geen open wereld spel, het is nog steeds opgedeeld in lineaire levels zoals eerdere platforming Kirby avonturen. Elk level is een 3D omgeving met verborgen Waddle Dees om te ontdekken en optionele verborgen voorwerpen, en sommige van die levels bevatten baasgevechten zoals de twee personages die ik eerder noemde, Gorimondo en Clawroline. Je verzamelt ook Capsule Toys en Star Coins, Capsule Toys zijn gewoon leuke verzamelobjecten, en Star Coins kun je gebruiken in Waddle Dee Town.

Bekijk deze video om te zien wat er allemaal bekend is over Kirby and the Forgotten Land.

GamesGames

Alles wat we weten over Kirby and the Forgotten Land

Kirby the Super Tuff Pink Puff is terug voor een gloednieuw 3D avontuur, en met de releasedatum van 25 maart 2022 om de hoek, lees je hier alles over Kirby and the Forgotten Land.

Kirby and the Forgotten Land is een 3D platform-avonturenspel ontwikkeld door HAL Laboratory, het bedrijf dat al sinds het prille begin Kirby-spellen maakt. Het is echter geen open wereld spel, het is nog steeds opgedeeld in lineaire levels zoals eerdere platforming Kirby avonturen. Elk level is een 3D omgeving met verborgen Waddle Dees om te ontdekken en optionele verborgen voorwerpen, en sommige van die levels bevatten baasgevechten zoals de twee personages die ik eerder noemde, Gorimondo en Clawroline. Je verzamelt ook Capsule Toys en Star Coins, Capsule Toys zijn gewoon leuke verzamelobjecten, en Star Coins kun je gebruiken in Waddle Dee Town.

Bekijk deze video om te zien wat er allemaal bekend is over Kirby and the Forgotten Land.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties