Meer beelden van de uitbreiding voor Lost Judgement

Bekijk de trailer om Kaito’s Primal Focus-vaardigheid in actie te zien uit de aankomende verhaaluitbreiding van Lost Judgment, The Kaito Files. Kaito’s Primal Focus stelt het personage in staat om letterlijk aanwijzingen op te snuiven, verdachten te identificeren en de zaak op te lossen.

The Kaito Files verhaaluitbreiding voor Lost Judgment lanceert op 28 maart 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One.

GamesGames

Meer beelden van de uitbreiding voor Lost Judgement

Bekijk de trailer om Kaito’s Primal Focus-vaardigheid in actie te zien uit de aankomende verhaaluitbreiding van Lost Judgment, The Kaito Files. Kaito’s Primal Focus stelt het personage in staat om letterlijk aanwijzingen op te snuiven, verdachten te identificeren en de zaak op te lossen.

The Kaito Files verhaaluitbreiding voor Lost Judgment lanceert op 28 maart 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties