Microsoft Flight Simulator komt met nieuwe wereld updates

Microsoft Flight Simulator heeft een nieuwe wereld update uitgebracht. In de nieuwe update kun je rond gaan vliegen in Spanje, Portugal, Gibraltar en Andorra. Deze update laat de kuststreken van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan zien, de hoogten van de Pyreneeën en de prachtige architectuur van steden als Lissabon en Madrid.

Je vliegt over de Basiliek van de Sagrada Familia, bekijkt het Aquaduct van Segovia en ervaart Valencia.

De regio is uitgebreid met een verscheidenheid aan nieuwe geografische verbeteringen met hoge resolutie, waaronder hoogtegegevens, fotogrammetrie en luchtfoto’s. Met de update krijg je ook vier handgemaakte vliegvelden, 99 aangepaste points of interest, vier bush trips, vier nieuwe ontdekkingsvluchten, en vijf nieuwe landingsuitdagingen.

World Update 8 is gratis beschikbaar voor alle bezitters van Microsoft Flight Simulator, en is verkrijgbaar op pc en Xbox Series X/S. Het is ook beschikbaar via Xbox Game Pass, PC Game Pass, en ook op Xbox One en ondersteunde mobiele telefoons, tablets en PC’s met een lagere specificatie via Xbox Cloud Gaming.

GamesGames

Microsoft Flight Simulator komt met nieuwe wereld updates

Microsoft Flight Simulator heeft een nieuwe wereld update uitgebracht. In de nieuwe update kun je rond gaan vliegen in Spanje, Portugal, Gibraltar en Andorra. Deze update laat de kuststreken van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan zien, de hoogten van de Pyreneeën en de prachtige architectuur van steden als Lissabon en Madrid.

Je vliegt over de Basiliek van de Sagrada Familia, bekijkt het Aquaduct van Segovia en ervaart Valencia.

De regio is uitgebreid met een verscheidenheid aan nieuwe geografische verbeteringen met hoge resolutie, waaronder hoogtegegevens, fotogrammetrie en luchtfoto’s. Met de update krijg je ook vier handgemaakte vliegvelden, 99 aangepaste points of interest, vier bush trips, vier nieuwe ontdekkingsvluchten, en vijf nieuwe landingsuitdagingen.

World Update 8 is gratis beschikbaar voor alle bezitters van Microsoft Flight Simulator, en is verkrijgbaar op pc en Xbox Series X/S. Het is ook beschikbaar via Xbox Game Pass, PC Game Pass, en ook op Xbox One en ondersteunde mobiele telefoons, tablets en PC’s met een lagere specificatie via Xbox Cloud Gaming.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties