10 dingen die je moet weten voordat je Kirby speelt

Als de diepste en meest gevarieerde Kirby tot nu toe, is Kirby and the Forgotten Land niet zo rechtlijnig als zijn voorgangers.

Kirby and the Forgotten Land is het grootste spel van de roze bal tot nu toe. Er zijn meer onderdelen die je in de gaten moet houden dan in zijn voorgangers en het is ook nog eens de lastigste game vanuit het oogpunt van puzzels en gevechten. Hoewel Forgotten Land nog steeds vrij eenvoudig is, heeft GameSpot tijdens het spelen van de game toch een aantal kneepjes opgedaan. Ze hebben 10 tips en trucs voor Kirby and the Forgotten Land op een rijtje gezet. De Kirby and the Forgotten Land beginnershandleiding bevat tips voor gevechten en puzzels, maar ook algemeen advies om je te helpen het meeste uit je tijd met het spel te halen.

GamesGames

10 dingen die je moet weten voordat je Kirby speelt

Als de diepste en meest gevarieerde Kirby tot nu toe, is Kirby and the Forgotten Land niet zo rechtlijnig als zijn voorgangers.

Kirby and the Forgotten Land is het grootste spel van de roze bal tot nu toe. Er zijn meer onderdelen die je in de gaten moet houden dan in zijn voorgangers en het is ook nog eens de lastigste game vanuit het oogpunt van puzzels en gevechten. Hoewel Forgotten Land nog steeds vrij eenvoudig is, heeft GameSpot tijdens het spelen van de game toch een aantal kneepjes opgedaan. Ze hebben 10 tips en trucs voor Kirby and the Forgotten Land op een rijtje gezet. De Kirby and the Forgotten Land beginnershandleiding bevat tips voor gevechten en puzzels, maar ook algemeen advies om je te helpen het meeste uit je tijd met het spel te halen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties