Anime game One Piece Odyssey aangekondigd met trailer

Europe kondigt vandaag One Piece Odyssey aan, een nieuwe RPG met turn-based combat die zich afspeelt in het One Piece-universum, met een origineel verhaal en nieuwe personages ontwikkeld onder de leiding van bedenker Eiichiro Oda. Het spel werd onthuld tijdens een speciale One Piece-livestream, terwijl de originele manga zich voorbereidt op de viering van zijn 25e verjaardag. Het spel biedt een authentiek en meeslepend nieuw deel dat geworteld is in de canon en zeker de humor en chemie van de anime behoudt met de betrokkenheid van Oda-Sensei en met de originele Japanse VO-acteurs in de hoofdrol. One Piece Odyssey wordt ontwikkeld door Ilca Inc. en komt in 2022 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

GamesGames

Anime game One Piece Odyssey aangekondigd met trailer

Europe kondigt vandaag One Piece Odyssey aan, een nieuwe RPG met turn-based combat die zich afspeelt in het One Piece-universum, met een origineel verhaal en nieuwe personages ontwikkeld onder de leiding van bedenker Eiichiro Oda. Het spel werd onthuld tijdens een speciale One Piece-livestream, terwijl de originele manga zich voorbereidt op de viering van zijn 25e verjaardag. Het spel biedt een authentiek en meeslepend nieuw deel dat geworteld is in de canon en zeker de humor en chemie van de anime behoudt met de betrokkenheid van Oda-Sensei en met de originele Japanse VO-acteurs in de hoofdrol. One Piece Odyssey wordt ontwikkeld door Ilca Inc. en komt in 2022 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties