Spelen in het water in Planet Zoo: Wetlands Animal Pack

Planet Zoo: Wetlands Animal Pack bevat acht nieuwe dieren uit waterrijke gebieden over de hele wereld, geheel nieuwe gedragspatronen en een spannend tijdsgebonden scenario. Naast het pakket krijgen spelers ook een gratis update voor het basisspel, die een reeks extra’s en verbeteringen met zich meebrengt, zoals rondlopende educatieve lezingen, een nieuwe ‘Explore Cam’-functie waarmee spelers hun dierentuinen op gasthoogte kunnen bekijken, een kleur- en transparantie-editor voor water in verblijven, en nog veel meer.

GamesGames

Spelen in het water in Planet Zoo: Wetlands Animal Pack

Planet Zoo: Wetlands Animal Pack bevat acht nieuwe dieren uit waterrijke gebieden over de hele wereld, geheel nieuwe gedragspatronen en een spannend tijdsgebonden scenario. Naast het pakket krijgen spelers ook een gratis update voor het basisspel, die een reeks extra’s en verbeteringen met zich meebrengt, zoals rondlopende educatieve lezingen, een nieuwe ‘Explore Cam’-functie waarmee spelers hun dierentuinen op gasthoogte kunnen bekijken, een kleur- en transparantie-editor voor water in verblijven, en nog veel meer.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties