De verschillen tussen PlayStation Plus en Xbox Game Pass

Sony heeft eindelijk zijn nieuwe versie van PlayStation Plus aangekondigd, die PS Plus en PS Now combineert in één aanbod met extra, duurdere niveaus voor wie extra voordelen wil. Laten we het vergelijken met Microsoft’s Xbox Game Pass om te zien hoe de twee populaire lidmaatschapsprogramma’s op consolegebied zich tot elkaar verhouden.

GamesGames

De verschillen tussen PlayStation Plus en Xbox Game Pass

Sony heeft eindelijk zijn nieuwe versie van PlayStation Plus aangekondigd, die PS Plus en PS Now combineert in één aanbod met extra, duurdere niveaus voor wie extra voordelen wil. Laten we het vergelijken met Microsoft’s Xbox Game Pass om te zien hoe de twee populaire lidmaatschapsprogramma’s op consolegebied zich tot elkaar verhouden.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties