23 minuten van MLB The Show 22

Kijk hoe de Oakland Athletics het opnemen tegen de San Francisco Giants in de Battle of the Bay in MLB The Show 22 op Xbox Series X.

Neem een voorproefje van meer dan 20 minuten gameplay in een epische strijd tussen beide teams in het Oracle Park in San Francisco. Ontdek wie er wint in deze krachtmeting. MLB The Show 22 zal op 1 april speelbaar zijn voor degenen die de Deluxe Edition of MVP Edition hebben gekocht, anders komt de volledige release op 5 april.

GamesGames

23 minuten van MLB The Show 22

Kijk hoe de Oakland Athletics het opnemen tegen de San Francisco Giants in de Battle of the Bay in MLB The Show 22 op Xbox Series X.

Neem een voorproefje van meer dan 20 minuten gameplay in een epische strijd tussen beide teams in het Oracle Park in San Francisco. Ontdek wie er wint in deze krachtmeting. MLB The Show 22 zal op 1 april speelbaar zijn voor degenen die de Deluxe Edition of MVP Edition hebben gekocht, anders komt de volledige release op 5 april.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties