RuneScape’s eerste grote release in 2022 heet Elder God Wars: Extinction en is vanaf vandaag beschikbaar

Vandaag lanceert de epische finale van RuneScape’s Elder God Wars-saga genaamd Elder God Wars: Extinction. Dit slotstuk van de jaarlange quest is een must-play en bepaalt het lot van de wereld van Gielinor. De update brengt een einde aan de oorlog van de Elder Gods en bevat uitdagende combat en high-level questing content.

Elder God Wars: Extinction is de eerste grote RuneScape release in 2022 en het afsluitende hoofdstuk binnen de Elder God Wars-verhaallijn, die meer dan een jaar geleden begon. Dit markeert ook de eerste Grandmaster Quest sinds 2016, wat betekent dat deze content een uitdaging is voor zelfs de meest ervaren spelers.

GamesGames

RuneScape’s eerste grote release in 2022 heet Elder God Wars: Extinction en is vanaf vandaag beschikbaar

Vandaag lanceert de epische finale van RuneScape’s Elder God Wars-saga genaamd Elder God Wars: Extinction. Dit slotstuk van de jaarlange quest is een must-play en bepaalt het lot van de wereld van Gielinor. De update brengt een einde aan de oorlog van de Elder Gods en bevat uitdagende combat en high-level questing content.

Elder God Wars: Extinction is de eerste grote RuneScape release in 2022 en het afsluitende hoofdstuk binnen de Elder God Wars-verhaallijn, die meer dan een jaar geleden begon. Dit markeert ook de eerste Grandmaster Quest sinds 2016, wat betekent dat deze content een uitdaging is voor zelfs de meest ervaren spelers.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties