Loof de geesten! Bouw je wereld rond je personage met The Wagadu Chronicles

Gelanceerd op Kickstarter terug in 2019 en geboren uit een liefde voor table top gaming en passie voor echt rollenspel boven klasse-gebaseerde gevechten, The Wagadu Chronicles is een Afrofantasty MMORPG die spelers uitnodigt om zich onder te dompelen in een unieke fantasie setting waar elke speler van tovenaar tot matroos is geïnvesteerd in hun personage en handelt volgens de overlevering van hun volk en ambacht.

Met zijn wortels in de mythologie, volkeren en geologie van het Afrikaanse continent, met referenties uit vele Afrikaanse naties waaronder Nigeria, Ghana, Zuid-Afrika, Mali, Congo en Kenia, wil het spel niet alleen een veilige ruimte creëren weg van de agressieve, combat focus van vele speler-gedreven MMORPG werelden, maar ook een onevenwichtigheid aanpakken die de ontwikkelaars zagen in een genre dat oververzadigd was met Euro en Aziatische-centrische fantasy.

GamesGames

Loof de geesten! Bouw je wereld rond je personage met The Wagadu Chronicles

Gelanceerd op Kickstarter terug in 2019 en geboren uit een liefde voor table top gaming en passie voor echt rollenspel boven klasse-gebaseerde gevechten, The Wagadu Chronicles is een Afrofantasty MMORPG die spelers uitnodigt om zich onder te dompelen in een unieke fantasie setting waar elke speler van tovenaar tot matroos is geïnvesteerd in hun personage en handelt volgens de overlevering van hun volk en ambacht.

Met zijn wortels in de mythologie, volkeren en geologie van het Afrikaanse continent, met referenties uit vele Afrikaanse naties waaronder Nigeria, Ghana, Zuid-Afrika, Mali, Congo en Kenia, wil het spel niet alleen een veilige ruimte creëren weg van de agressieve, combat focus van vele speler-gedreven MMORPG werelden, maar ook een onevenwichtigheid aanpakken die de ontwikkelaars zagen in een genre dat oververzadigd was met Euro en Aziatische-centrische fantasy.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties