Pak je lightsaber voor een avontuur in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De nieuwste LEGO Star Wars titel bevat alle negen Skywalker films en levert een onvergetelijke ervaring door het Star Wars melkwegstelsel met het grootste roster van LEGO Star Wars personages en voertuigen tot nu toe. Ook zijn er nieuwe meeslepende gevechtsmechanieken, een enorme hoeveelheid planeten om te verkennen, en nog veel meer! De game is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4-consoles, Nintendo Switch en pc.

GamesGames

Pak je lightsaber voor een avontuur in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De nieuwste LEGO Star Wars titel bevat alle negen Skywalker films en levert een onvergetelijke ervaring door het Star Wars melkwegstelsel met het grootste roster van LEGO Star Wars personages en voertuigen tot nu toe. Ook zijn er nieuwe meeslepende gevechtsmechanieken, een enorme hoeveelheid planeten om te verkennen, en nog veel meer! De game is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4-consoles, Nintendo Switch en pc.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties