IGN Daily Fix: Rockstar, Remedy komen samen voor Next-Gen Max Payne remakes

Remedy en Rockstar Games hebben aangekondigd dat ze een remake gaan maken van Max Payne en Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Remedy zal samenwerken met Rockstar onder een nieuwe publishing-overeenkomst voor een remake van de eerste twee Max Payne-games voor pc, PlayStation 5, en Xbox Series X en S. Remedy zal de ontwikkeling voor zijn rekening nemen, terwijl Rockstar het project zal financieren, dat in lijn zal zijn met een typische Remedy AAA-game productie.

Epic Games en The LEGO Group hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarin Epic Games en LEGO zullen samenwerken om een kindvriendelijke ruimte te creëren binnen de metaverse. Concrete details over wat deze “digitale ervaring” zal zijn, zijn nog niet beschikbaar, maar Epic belooft dat het gezinsvriendelijk zal zijn en kinderen zal voorzien van tools die speelmogelijkheden zullen bieden in een veilige en positieve ruimte.

Riot Games’ free-to-play first person shooter Valorant komt naar mobiel op basis van gelekte beelden van playtests in China. Valorant’s mobiele port gelekte beelden opgedoken op sociale media tonen de slanke mobiele lobby, agent select scherm, een laadscherm, en een screenshot van de Ascent Map. Valorant mobiel is een terugkerend verzoek van fans, dus een Valorant mobiel is goed op weg.

GamesGames

IGN Daily Fix: Rockstar, Remedy komen samen voor Next-Gen Max Payne remakes

Remedy en Rockstar Games hebben aangekondigd dat ze een remake gaan maken van Max Payne en Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Remedy zal samenwerken met Rockstar onder een nieuwe publishing-overeenkomst voor een remake van de eerste twee Max Payne-games voor pc, PlayStation 5, en Xbox Series X en S. Remedy zal de ontwikkeling voor zijn rekening nemen, terwijl Rockstar het project zal financieren, dat in lijn zal zijn met een typische Remedy AAA-game productie.

Epic Games en The LEGO Group hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarin Epic Games en LEGO zullen samenwerken om een kindvriendelijke ruimte te creëren binnen de metaverse. Concrete details over wat deze “digitale ervaring” zal zijn, zijn nog niet beschikbaar, maar Epic belooft dat het gezinsvriendelijk zal zijn en kinderen zal voorzien van tools die speelmogelijkheden zullen bieden in een veilige en positieve ruimte.

Riot Games’ free-to-play first person shooter Valorant komt naar mobiel op basis van gelekte beelden van playtests in China. Valorant’s mobiele port gelekte beelden opgedoken op sociale media tonen de slanke mobiele lobby, agent select scherm, een laadscherm, en een screenshot van de Ascent Map. Valorant mobiel is een terugkerend verzoek van fans, dus een Valorant mobiel is goed op weg.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties