Seizoen 2 in Halo Infinite belooft veel actie

Halo Infinite Season 2: Lone Wolves trapt af op 3 mei 2022. Bekijk de actievolle Halo Infinite Season 2 trailer voor het aankomende Halo Infinite Multiplayer seizoen, dat nieuwe Halo Infinite maps, Halo Infinite modes, thematische limited-time events en een nieuwe Halo Infinite Season 2 Battle Pass met zich meebrengt.

GamesGames

Seizoen 2 in Halo Infinite belooft veel actie

Halo Infinite Season 2: Lone Wolves trapt af op 3 mei 2022. Bekijk de actievolle Halo Infinite Season 2 trailer voor het aankomende Halo Infinite Multiplayer seizoen, dat nieuwe Halo Infinite maps, Halo Infinite modes, thematische limited-time events en een nieuwe Halo Infinite Season 2 Battle Pass met zich meebrengt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties