Game Release Dinsdag #8

Dinsdag is weer aangebroken en dat betekend dat wij weer vooruit blikken op de nieuwe gamereleases van deze week en stiekem ook alvast een game voor volgende week.

Nobody Saves the World

Als de oude Calamity weer tot leven komt, wie kan de wereld dan redden? Niemand! (Dat ben jij, jij bent Niemand.) Beheers de kunst van het transformeren tot een Slak, Spook, Draak, en meer in deze nieuwe kijk op Actie RPG’s van de makers van Guacamelee. Nobody Saves the World is al eerder op verschillende consoles uitgebracht, maar vindt zijn weg nu ook naar de PlayStation 5. Vanaf 14 april kun jij deze game spelen.

Winter Ember

Jij bent Arthur Artorias – de enige overlevende van een bloedbad dat de erfenis van je familie verwoestte en hen uit de geschiedenisboeken rukte. Je werd dood gewaand, maar 8 jaar later kom je uit de verbanningschap, als een man zonder gezicht, gedreven door de vlammen en op zoek naar wraak. Ga op avontuur en ontrafel een duister verhaal vol verwrongen personages, gecentreerd rond een militante religie die er alles aan doet om de controle te behouden.

Technisch gezien komt deze game pas volgende week 19 april uit, maar wij wilden jullie alvast waarschuwen dat deze eraan zit te komen. Mis hem dus niet!

Tormented Souls

Terwijl ze de verdwijning van een tweeling onderzoekt in Winterlake, gebeurt er iets vreselijks met Caroline Walker. Terwijl ze in het holst van de nacht wakker wordt, naakt in een badkuip en aangesloten op vervallen medische apparatuur, moet Caroline vechten voor haar leven terwijl ze de gangen van een verlaten landhuis dat een ziekenhuis is geworden verkent.

Tormented Souls is net als Nobody Saves the World al eerder uitgekomen op verschillende consoles zoals Xbox Series X/S en PlayStation 4. Maar vanaf 14 april is Tormented Souls ook speelbaar op de Nintendo Switch.

Road 96

Zomer 1996. Vandaag is de dag! Je gaat de weg op. Avontuur. Vrijheid. Ontsnappen. Vlucht. Vlucht voor het Regime. Probeer te overleven.

Op deze riskante tocht naar de grens ontmoet je ongelooflijke personages, en ontdek je hun onderling verweven verhalen en geheimen in een avontuur dat zich steeds verder ontwikkelt. Maar elke kilometer brengt een keuze met zich mee. Jouw beslissingen zullen je avontuur veranderen, de mensen die je ontmoet veranderen, misschien zelfs de wereld.

Road 96 is vanaf 14 april verkrijgbaar op Xbox, PlayStation. De game was eerder al speelbaar op de Nintendo Switch en PC, maar heb je hem nog niet gespeeld dan is dit zeker een goede game om te halen.

GamesGames

Game Release Dinsdag #8

Dinsdag is weer aangebroken en dat betekend dat wij weer vooruit blikken op de nieuwe gamereleases van deze week en stiekem ook alvast een game voor volgende week.

Nobody Saves the World

Als de oude Calamity weer tot leven komt, wie kan de wereld dan redden? Niemand! (Dat ben jij, jij bent Niemand.) Beheers de kunst van het transformeren tot een Slak, Spook, Draak, en meer in deze nieuwe kijk op Actie RPG’s van de makers van Guacamelee. Nobody Saves the World is al eerder op verschillende consoles uitgebracht, maar vindt zijn weg nu ook naar de PlayStation 5. Vanaf 14 april kun jij deze game spelen.

Winter Ember

Jij bent Arthur Artorias – de enige overlevende van een bloedbad dat de erfenis van je familie verwoestte en hen uit de geschiedenisboeken rukte. Je werd dood gewaand, maar 8 jaar later kom je uit de verbanningschap, als een man zonder gezicht, gedreven door de vlammen en op zoek naar wraak. Ga op avontuur en ontrafel een duister verhaal vol verwrongen personages, gecentreerd rond een militante religie die er alles aan doet om de controle te behouden.

Technisch gezien komt deze game pas volgende week 19 april uit, maar wij wilden jullie alvast waarschuwen dat deze eraan zit te komen. Mis hem dus niet!

Tormented Souls

Terwijl ze de verdwijning van een tweeling onderzoekt in Winterlake, gebeurt er iets vreselijks met Caroline Walker. Terwijl ze in het holst van de nacht wakker wordt, naakt in een badkuip en aangesloten op vervallen medische apparatuur, moet Caroline vechten voor haar leven terwijl ze de gangen van een verlaten landhuis dat een ziekenhuis is geworden verkent.

Tormented Souls is net als Nobody Saves the World al eerder uitgekomen op verschillende consoles zoals Xbox Series X/S en PlayStation 4. Maar vanaf 14 april is Tormented Souls ook speelbaar op de Nintendo Switch.

Road 96

Zomer 1996. Vandaag is de dag! Je gaat de weg op. Avontuur. Vrijheid. Ontsnappen. Vlucht. Vlucht voor het Regime. Probeer te overleven.

Op deze riskante tocht naar de grens ontmoet je ongelooflijke personages, en ontdek je hun onderling verweven verhalen en geheimen in een avontuur dat zich steeds verder ontwikkelt. Maar elke kilometer brengt een keuze met zich mee. Jouw beslissingen zullen je avontuur veranderen, de mensen die je ontmoet veranderen, misschien zelfs de wereld.

Road 96 is vanaf 14 april verkrijgbaar op Xbox, PlayStation. De game was eerder al speelbaar op de Nintendo Switch en PC, maar heb je hem nog niet gespeeld dan is dit zeker een goede game om te halen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties