IGN Review: The Northman

The Northman, een wraakverhaal over vikingen van Robert Eggers, werkt het best wanneer het zich stort op dromen en desoriënterende visioenen, maar het vertraagt wanneer het een meer traditionele Hollywoodvertelling wordt. De wreedheid wordt naar de marge verbannen, waardoor de film vaak onzijdig en bloedeloos aanvoelt, maar dankzij de pulserende muziek en de weloverwogen vertolkingen toch nog aan de goede kant van vermakelijk eindigt.

The Northman komt in de bioscoop op 22 april 2022. Recensie door Siddhant Adlakha van IGN.

GamesGames

IGN Review: The Northman

The Northman, een wraakverhaal over vikingen van Robert Eggers, werkt het best wanneer het zich stort op dromen en desoriënterende visioenen, maar het vertraagt wanneer het een meer traditionele Hollywoodvertelling wordt. De wreedheid wordt naar de marge verbannen, waardoor de film vaak onzijdig en bloedeloos aanvoelt, maar dankzij de pulserende muziek en de weloverwogen vertolkingen toch nog aan de goede kant van vermakelijk eindigt.

The Northman komt in de bioscoop op 22 april 2022. Recensie door Siddhant Adlakha van IGN.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties