Eindelijk beelden van Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder

Bekijk hier de teaser trailer voor Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder, met in de hoofdrollen Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Taika Waititi, en Natalie Portman.

Thor (Chris Hemsworth) is op een reis zoals hij nog nooit heeft gemaakt – een zoektocht naar innerlijke rust. Maar zijn pensioen wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale), die uit is op de vernietiging van de goden. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van koning Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die – tot Thor’s verrassing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voor het te laat is.

GamesGames

Eindelijk beelden van Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder

Bekijk hier de teaser trailer voor Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder, met in de hoofdrollen Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Taika Waititi, en Natalie Portman.

Thor (Chris Hemsworth) is op een reis zoals hij nog nooit heeft gemaakt – een zoektocht naar innerlijke rust. Maar zijn pensioen wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale), die uit is op de vernietiging van de goden. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van koning Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die – tot Thor’s verrassing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voor het te laat is.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties