Game release dinsdag #9

Ja ja mensen! Pasen is weer voorbij en we moeten allemaal weer aan het werk of naar school. Deze week worden er niet enorm veel games uitgebracht, maar desondanks zetten we er toch een aantal voor je op een rij.

MotoGP 22

Ontdek alles wat het seizoen 2022 in petto heeft in de MotoGP-klassen en in alle andere categorieën. Meer dan 120 coureurs, meer dan 20 officiële circuits en alle spanning van het officiële kampioenschap staan op je te wachten. En als je een sprong in het verleden wilt maken, laten meer dan 70 historische kampioenen je het beste van de MotoGP-geschiedenis herbeleven. MotoGP22 is vanaf 21 april verkrijgbaar.

Lumote: The Mastermote Chronicles

Lumote: The Mastermote Chronicles is een uitbreiding op de early access PC-game Lumote, waarbij Luminawesome wordt gesteund om een complete versie van de veelgeprezen release te leveren die extra verhaal biedt, een geheel nieuwe spelwereld creëert door als de machtige Mastermote te spelen, en een nieuw niveau van uitdagingen, puzzels en collectibles bevat. Lumote: The Mastermote Chronicles is vanaf 21 april verkrijgbaar.

Liberated: Enhanced Edition

Duik in een speelbaar, handgetekend stripboek. Ontrafel een dystopisch verhaal met eerbetoon aan George Orwell, Black Mirror, Mr. Robot en Matrix. Spring, sluip, los puzzels op en schiet. Elke “BLAM!” die je neemt en elke “AARGH!” die je maakt, wakkeren het vuur van een cyberpunk-revolutie aan. Pas alleen op dat je je vingers niet snijdt! Liberated is al enige tijd geleden uitgekomen op de Nintendo Switch, maar vind zijn weg nu ook naar meerdere consoles. Vanaf 20 april verkrijgbaar.

Star Wars: The Force Unleashed

De Star Wars saga gaat verder in Star Wars: The Force Unleashed. Jij bent de geheime leerling van Darth Vader! De Dark Lord of the Sith zelf heeft je opgeleid om een lichtzwaard te gebruiken en de kracht van de Force te ontketenen, maar nu is jouw lot aan jou. Zal je Vader vergezellen als de volgende grote Sith, of zal je ervoor kiezen om vrede en gerechtigheid te verdedigen als een nobele Jedi Knight?

Star Wars: The Force Unleashed is jaren geleden al uitgebracht, maar komt nu eindelijk ook naar de Nintendo Switch, inclusief Joy-Con controls.

GamesGames

Game release dinsdag #9

Ja ja mensen! Pasen is weer voorbij en we moeten allemaal weer aan het werk of naar school. Deze week worden er niet enorm veel games uitgebracht, maar desondanks zetten we er toch een aantal voor je op een rij.

MotoGP 22

Ontdek alles wat het seizoen 2022 in petto heeft in de MotoGP-klassen en in alle andere categorieën. Meer dan 120 coureurs, meer dan 20 officiële circuits en alle spanning van het officiële kampioenschap staan op je te wachten. En als je een sprong in het verleden wilt maken, laten meer dan 70 historische kampioenen je het beste van de MotoGP-geschiedenis herbeleven. MotoGP22 is vanaf 21 april verkrijgbaar.

Lumote: The Mastermote Chronicles

Lumote: The Mastermote Chronicles is een uitbreiding op de early access PC-game Lumote, waarbij Luminawesome wordt gesteund om een complete versie van de veelgeprezen release te leveren die extra verhaal biedt, een geheel nieuwe spelwereld creëert door als de machtige Mastermote te spelen, en een nieuw niveau van uitdagingen, puzzels en collectibles bevat. Lumote: The Mastermote Chronicles is vanaf 21 april verkrijgbaar.

Liberated: Enhanced Edition

Duik in een speelbaar, handgetekend stripboek. Ontrafel een dystopisch verhaal met eerbetoon aan George Orwell, Black Mirror, Mr. Robot en Matrix. Spring, sluip, los puzzels op en schiet. Elke “BLAM!” die je neemt en elke “AARGH!” die je maakt, wakkeren het vuur van een cyberpunk-revolutie aan. Pas alleen op dat je je vingers niet snijdt! Liberated is al enige tijd geleden uitgekomen op de Nintendo Switch, maar vind zijn weg nu ook naar meerdere consoles. Vanaf 20 april verkrijgbaar.

Star Wars: The Force Unleashed

De Star Wars saga gaat verder in Star Wars: The Force Unleashed. Jij bent de geheime leerling van Darth Vader! De Dark Lord of the Sith zelf heeft je opgeleid om een lichtzwaard te gebruiken en de kracht van de Force te ontketenen, maar nu is jouw lot aan jou. Zal je Vader vergezellen als de volgende grote Sith, of zal je ervoor kiezen om vrede en gerechtigheid te verdedigen als een nobele Jedi Knight?

Star Wars: The Force Unleashed is jaren geleden al uitgebracht, maar komt nu eindelijk ook naar de Nintendo Switch, inclusief Joy-Con controls.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties