GFN Donderdag is geschikt voor de Goden: ‘God of War’ verschijnt op GeForce NOW

De goden moeten wel glimlachen deze GFN Donderdag – God of War voegt zich vandaag bij de GeForce NOW-bibliotheek.
Het meesterwerk van Sony Interactive Entertainment en Santa Monica Studios is beschikbaar om te streamen vanaf GeForce NOW-servers, op bijna alle apparaten en in maximaal 1440p en aan 120 frames per seconde voor RTX 3080-leden.
 
Maak je klaar om Kratos’ nieuwste avontuur te beleven als onderdeel van acht titels die deze week verschijnen.   

Het verhaal van een generatie komt naar de cloud
Deze GFN Donderdag, komt God of War (Steam) naar GeForce NOW.
 
Met zijn wraak tegen de Goden van Olympus jaren achter zich, speel als Kratos, die nu leeft als een man in het rijk van de Noorse Goden en monsters. Mentor zijn zoon, Atreus, om te overleven in een donkere wereld vol angstaanjagende wezens en gebruik jouw wapens en vaardigheden om hem te beschermen door het aangaan van grootse en gruwelijke gevechten.
 
De pc-port van God of War is net zo’n meesterwerk als de originele game, en RTX 3080-leden kunnen het ervaren zoals de ontwikkelaars het bedoeld hebben. Leden kunnen de duistere wereld vol angstaanjagende wezens verkennen in maximaal 1440p en aan 120 FPS op pc, en tot 4K op SHIELD TV. De kracht van AI in NVIDIA DLSS brengt elke omgeving tot leven met fenomenale graphics en compromisloze beeldkwaliteit. Neem deel aan viscerale, fysieke gevechten met ultralage latency die zelfs lokale console-ervaringen evenaart.
 
Door te streamen vanuit de cloud, kun je een van de beste actiegames op je Mac spelen in maximaal 1440p of 1600p op ondersteunde apparaten. Of neem de actie met je mee door naar je mobiele apparaat te streamen aan maximaal 120 FPS, met tot acht uur durende gamesessies voor RTX 3080-leden.
 
Betreed het Noorse rijk en speel God of War vandaag nog.

Meer? Meer.
Deze week brengt ook nieuwe instant-play gratis game demo’s te streamen via GeForce NOW. Squish, bop en stuiter op de ritmes van een elektronica soundscape in de demo voor Lumote: The Mastermote Chronicles. Probeer de demo gratis uit voordat je de volledige titel aan je wishlist op Steam toevoegt.

Ervaar de innovatieve games die worden ontwikkeld door studio’s uit de hele Chinese regio, die zullen deelnemen aan het Enter the Dragon indie-gamefestival. Speel vanaf vandaag de Nobody – The Turnaround-demo, en kijk uit naar andere demo’s die de komende dagen worden toegevoegd.
Bereid je tot slot voor op de aanstaande lancering van Terraformers met de instant-play gratis demo die vorige week live ging op GeForce NOW.

Bovendien kunnen de leden deze week de volgende games volledig verwachten:

GamesGames

GFN Donderdag is geschikt voor de Goden: ‘God of War’ verschijnt op GeForce NOW

De goden moeten wel glimlachen deze GFN Donderdag – God of War voegt zich vandaag bij de GeForce NOW-bibliotheek.
Het meesterwerk van Sony Interactive Entertainment en Santa Monica Studios is beschikbaar om te streamen vanaf GeForce NOW-servers, op bijna alle apparaten en in maximaal 1440p en aan 120 frames per seconde voor RTX 3080-leden.
 
Maak je klaar om Kratos’ nieuwste avontuur te beleven als onderdeel van acht titels die deze week verschijnen.   

Het verhaal van een generatie komt naar de cloud
Deze GFN Donderdag, komt God of War (Steam) naar GeForce NOW.
 
Met zijn wraak tegen de Goden van Olympus jaren achter zich, speel als Kratos, die nu leeft als een man in het rijk van de Noorse Goden en monsters. Mentor zijn zoon, Atreus, om te overleven in een donkere wereld vol angstaanjagende wezens en gebruik jouw wapens en vaardigheden om hem te beschermen door het aangaan van grootse en gruwelijke gevechten.
 
De pc-port van God of War is net zo’n meesterwerk als de originele game, en RTX 3080-leden kunnen het ervaren zoals de ontwikkelaars het bedoeld hebben. Leden kunnen de duistere wereld vol angstaanjagende wezens verkennen in maximaal 1440p en aan 120 FPS op pc, en tot 4K op SHIELD TV. De kracht van AI in NVIDIA DLSS brengt elke omgeving tot leven met fenomenale graphics en compromisloze beeldkwaliteit. Neem deel aan viscerale, fysieke gevechten met ultralage latency die zelfs lokale console-ervaringen evenaart.
 
Door te streamen vanuit de cloud, kun je een van de beste actiegames op je Mac spelen in maximaal 1440p of 1600p op ondersteunde apparaten. Of neem de actie met je mee door naar je mobiele apparaat te streamen aan maximaal 120 FPS, met tot acht uur durende gamesessies voor RTX 3080-leden.
 
Betreed het Noorse rijk en speel God of War vandaag nog.

Meer? Meer.
Deze week brengt ook nieuwe instant-play gratis game demo’s te streamen via GeForce NOW. Squish, bop en stuiter op de ritmes van een elektronica soundscape in de demo voor Lumote: The Mastermote Chronicles. Probeer de demo gratis uit voordat je de volledige titel aan je wishlist op Steam toevoegt.

Ervaar de innovatieve games die worden ontwikkeld door studio’s uit de hele Chinese regio, die zullen deelnemen aan het Enter the Dragon indie-gamefestival. Speel vanaf vandaag de Nobody – The Turnaround-demo, en kijk uit naar andere demo’s die de komende dagen worden toegevoegd.
Bereid je tot slot voor op de aanstaande lancering van Terraformers met de instant-play gratis demo die vorige week live ging op GeForce NOW.

Bovendien kunnen de leden deze week de volgende games volledig verwachten:

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties