Roguebook nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Het avontuur in het vervloekte boek gaat verder, zowel thuis als onderweg! De nieuwe, hooggeprezen roguelike deckbuilder Roguebook (85% positieve recensies op Steam) is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 5 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team te strijden tegen de legendes van het Roguebook, een vervloekt boek dat een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Upgrade je deck: je kunt gems aan je kaarten toevoegen om hun effecten te versterken. Daarnaast kun je je kaarten transmuteren om geheel nieuwe effecten te creëren!

Verzamel zoveel mogelijk kaarten: terwijl andere deckbuilders vaak draaien om het verfijnen van je deck, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale vaardigheden voor je helden vrijspeelt. En die vaardigheden zijn van groot belang voor het slagen van je missie!

Verken de wereld op je eigen manier:de hoofdstukken van Roguebook zijn op een non-lineaire manier verbonden. Gebruik het slimme inktsysteem om steeds meer van je omgeving in kaart te brengen en verken elk hoekje om zoveel mogelijk schatten te verzamelen!

Elke run telt: zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag weer helemaal opnieuw beginnen. Maar doordat je elke run nieuwe kaarten, vaardigheden en permanente upgrades ontgrendelt, word je toch steeds sterker!

GamesGames

Roguebook nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Het avontuur in het vervloekte boek gaat verder, zowel thuis als onderweg! De nieuwe, hooggeprezen roguelike deckbuilder Roguebook (85% positieve recensies op Steam) is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 5 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team te strijden tegen de legendes van het Roguebook, een vervloekt boek dat een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Upgrade je deck: je kunt gems aan je kaarten toevoegen om hun effecten te versterken. Daarnaast kun je je kaarten transmuteren om geheel nieuwe effecten te creëren!

Verzamel zoveel mogelijk kaarten: terwijl andere deckbuilders vaak draaien om het verfijnen van je deck, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale vaardigheden voor je helden vrijspeelt. En die vaardigheden zijn van groot belang voor het slagen van je missie!

Verken de wereld op je eigen manier:de hoofdstukken van Roguebook zijn op een non-lineaire manier verbonden. Gebruik het slimme inktsysteem om steeds meer van je omgeving in kaart te brengen en verken elk hoekje om zoveel mogelijk schatten te verzamelen!

Elke run telt: zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag weer helemaal opnieuw beginnen. Maar doordat je elke run nieuwe kaarten, vaardigheden en permanente upgrades ontgrendelt, word je toch steeds sterker!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties