IGN Review: The Bad Guys

The Bad Guys is een gelikte, hilarische overvalfilm met veel humor en een hoop gevoel. Het is Ocean’s Eleven meets Little Red Riding Hood met Sam Rockwell’s Wolf die een charme-offensief begint om uit de gevangenis te blijven… en hij zou je zomaar voor zich kunnen winnen in het proces. Richard Ayoade heeft een geweldige rol als de schijnheilige Professor Marmalade en de hele cast brengt hun A-game met een aantal geweldige grappen die je zullen laten bulderen van het lachen. The Bad Guys is een leuke, gezinsvriendelijke film die barst van de actie en bol staat van de hilariteit. Wie is er bang voor de Grote Boze Wolf? Wij niet.

GamesGames

IGN Review: The Bad Guys

The Bad Guys is een gelikte, hilarische overvalfilm met veel humor en een hoop gevoel. Het is Ocean’s Eleven meets Little Red Riding Hood met Sam Rockwell’s Wolf die een charme-offensief begint om uit de gevangenis te blijven… en hij zou je zomaar voor zich kunnen winnen in het proces. Richard Ayoade heeft een geweldige rol als de schijnheilige Professor Marmalade en de hele cast brengt hun A-game met een aantal geweldige grappen die je zullen laten bulderen van het lachen. The Bad Guys is een leuke, gezinsvriendelijke film die barst van de actie en bol staat van de hilariteit. Wie is er bang voor de Grote Boze Wolf? Wij niet.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties