Splatoon 3 wordt op 9 september 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch

Splatoon 3 zal op vrijdag 9 september 2022 worden uitgebracht voor de Nintendo Switch. In Splatsville en de zonovergoten Splatlands kunnen spelers deelnemen aan kliedergevechten met andere Inklings en Octolings, en functies, wapens en de meest trendy uitrustingen van het seizoen ontdekken.

In Splatoon 3 zorgt de spelstand Grondoorlog online voor een bont spektakel in zowel nieuwe als bekende levels, waar teams van vier het tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk terrein bekliederen met hun inkt. Nieuwe beelden hebben een inkijkje gegeven in een van de nieuwe levels, Forelviaduct. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van de Spanner, een nieuw wapentype in de vorm van een boog waarmee spelers zowel verticaal als horizontaal inkt kunnen schieten. De nieuwe trailer, Splatoon 3 – Uitgebreide gameplaybeelden Grondoorlog (Nintendo Switch), laat al deze opnames zien, en werpt bovendien een blik op enkele nieuwe uitrustingen en informatie.

Naast de knotsgekke vier-tegen-vier-multiplayergevechten heeft Splatoon 3 ook een verse singleplayercampagne en een nieuwe versie van de coöpstand Salmon Run. In de verhaalstand voor één speler kruipen spelers in de huid van agent 3 in een strijd met de weerbarstige Octarianen en ontdekken ze de geheimen van Alterna en de vloeivacht.

In de stand Salmon Run kunnen spelers met anderen proberen om waves van gevaarlijke Salmonietenbazen te verslaan. Sommige zijn echt reusachtig!

Om alvast te trainen voor Splatoon 3 kunnen leden met een actief lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket en een exemplaar van Splatoon 2 vanaf vandaag de DLC Splatoon 2: Octo Expansion op de Nintendo Switch spelen zonder extra kosten. Spelers kunnen nu met een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket in de grote singleplayeruitbreiding voor Splatoon 2 duiken.

Om de DLC Splatoon 2: Octo Expansion te spelen als onderdeel van een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen spelers de DLC zonder extra kosten downloaden op de pagina met productinformatie in de Nintendo eShop. Als je de DLC Splatoon 2: Octo Expansion hebt gevonden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, kun je DOWNLOADEN kiezen in de sectie “Content voor leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket” bovenaan de pagina.

In de DLC Splatoon 2: Octo Expansion kruipen spelers in de huid van agent 8, een Octoling die zonder enige herinneringen ontwaakt op een duister metroperron. Agent 8 navigeert door een mysterieuze ondergrondse testfaciliteit in een avontuur dat maar liefst 80 uitdagende missies bevat. Iedereen die weet te ontsnappen uit deze schimmige diepten, kan in multiplayergevechten als Octoling spelen.

GamesGames

Splatoon 3 wordt op 9 september 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch

Splatoon 3 zal op vrijdag 9 september 2022 worden uitgebracht voor de Nintendo Switch. In Splatsville en de zonovergoten Splatlands kunnen spelers deelnemen aan kliedergevechten met andere Inklings en Octolings, en functies, wapens en de meest trendy uitrustingen van het seizoen ontdekken.

In Splatoon 3 zorgt de spelstand Grondoorlog online voor een bont spektakel in zowel nieuwe als bekende levels, waar teams van vier het tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk terrein bekliederen met hun inkt. Nieuwe beelden hebben een inkijkje gegeven in een van de nieuwe levels, Forelviaduct. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van de Spanner, een nieuw wapentype in de vorm van een boog waarmee spelers zowel verticaal als horizontaal inkt kunnen schieten. De nieuwe trailer, Splatoon 3 – Uitgebreide gameplaybeelden Grondoorlog (Nintendo Switch), laat al deze opnames zien, en werpt bovendien een blik op enkele nieuwe uitrustingen en informatie.

Naast de knotsgekke vier-tegen-vier-multiplayergevechten heeft Splatoon 3 ook een verse singleplayercampagne en een nieuwe versie van de coöpstand Salmon Run. In de verhaalstand voor één speler kruipen spelers in de huid van agent 3 in een strijd met de weerbarstige Octarianen en ontdekken ze de geheimen van Alterna en de vloeivacht.

In de stand Salmon Run kunnen spelers met anderen proberen om waves van gevaarlijke Salmonietenbazen te verslaan. Sommige zijn echt reusachtig!

Om alvast te trainen voor Splatoon 3 kunnen leden met een actief lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket en een exemplaar van Splatoon 2 vanaf vandaag de DLC Splatoon 2: Octo Expansion op de Nintendo Switch spelen zonder extra kosten. Spelers kunnen nu met een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket in de grote singleplayeruitbreiding voor Splatoon 2 duiken.

Om de DLC Splatoon 2: Octo Expansion te spelen als onderdeel van een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen spelers de DLC zonder extra kosten downloaden op de pagina met productinformatie in de Nintendo eShop. Als je de DLC Splatoon 2: Octo Expansion hebt gevonden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, kun je DOWNLOADEN kiezen in de sectie “Content voor leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket” bovenaan de pagina.

In de DLC Splatoon 2: Octo Expansion kruipen spelers in de huid van agent 8, een Octoling die zonder enige herinneringen ontwaakt op een duister metroperron. Agent 8 navigeert door een mysterieuze ondergrondse testfaciliteit in een avontuur dat maar liefst 80 uitdagende missies bevat. Iedereen die weet te ontsnappen uit deze schimmige diepten, kan in multiplayergevechten als Octoling spelen.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties