Waarom Chris Evans de stem van Buzz Lightyear inspreekt en niet Tim Allen

Vanaf het moment dat Pixar Animation Studios aankondigde dat ze een film gingen maken over de echte Buzz Lightyear, waren fans van de Toy Story-franchise nogal in de war. Lightyear is het geesteskind van lange tijd Pixar animator en regisseur Angus MacLane, die wilde onderzoeken wat de inspiratie was voor het speelgoed Buzz Lightyear dat Andy zo dierbaar was in de Toy Story films. Hij stelde zich een filmfranchise voor die verwant is aan Star Wars, waarin Buzz een echte Space Ranger is die een groot bioscoopavontuur beleeft dat vervolgens werd gedistilleerd tot de marketingversie van Buzz die sinds 1995 wordt ingesproken door acteur Tim Allen. MacLane’s meta pitch is nu de meta Pixar film Lightyear, die in de bioscoop komt op 17 juni 2022. IGN sprak onlangs met MacLane en zijn producent Galyn Susman over de beslissing om acteur Chris Evans te casten als deze versie van Buzz Lightyear en niet Allen’s stem te gebruiken.

GamesGames

Waarom Chris Evans de stem van Buzz Lightyear inspreekt en niet Tim Allen

Vanaf het moment dat Pixar Animation Studios aankondigde dat ze een film gingen maken over de echte Buzz Lightyear, waren fans van de Toy Story-franchise nogal in de war. Lightyear is het geesteskind van lange tijd Pixar animator en regisseur Angus MacLane, die wilde onderzoeken wat de inspiratie was voor het speelgoed Buzz Lightyear dat Andy zo dierbaar was in de Toy Story films. Hij stelde zich een filmfranchise voor die verwant is aan Star Wars, waarin Buzz een echte Space Ranger is die een groot bioscoopavontuur beleeft dat vervolgens werd gedistilleerd tot de marketingversie van Buzz die sinds 1995 wordt ingesproken door acteur Tim Allen. MacLane’s meta pitch is nu de meta Pixar film Lightyear, die in de bioscoop komt op 17 juni 2022. IGN sprak onlangs met MacLane en zijn producent Galyn Susman over de beslissing om acteur Chris Evans te casten als deze versie van Buzz Lightyear en niet Allen’s stem te gebruiken.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties