Ragnorium 1.0 update herkoloniseert op Steam vandaag

Compromisloze planeet herkolonisatie simulator Ragnorium is eindelijk klaar om zijn epische reis te beginnen uit Early Access vandaag wanneer het de 1.0 update bereikt! Gecreëerd door ontwikkelaar Vitali Kirpu (Pixel Piracy), kwam Ragnorium in 2020 in Early Access en is de afgelopen 18 maanden verbeterd en verbeterd door feedback van de community. Nu kunnen spelers genieten van de vruchten van Vitali’s arbeid met deze uitgebreide en langverwachte update!

GamesGames

Ragnorium 1.0 update herkoloniseert op Steam vandaag

Compromisloze planeet herkolonisatie simulator Ragnorium is eindelijk klaar om zijn epische reis te beginnen uit Early Access vandaag wanneer het de 1.0 update bereikt! Gecreëerd door ontwikkelaar Vitali Kirpu (Pixel Piracy), kwam Ragnorium in 2020 in Early Access en is de afgelopen 18 maanden verbeterd en verbeterd door feedback van de community. Nu kunnen spelers genieten van de vruchten van Vitali’s arbeid met deze uitgebreide en langverwachte update!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties