EPOS onthult nieuwe kleurvarianten H3PRO Hybrid gaming headset

Audiomerk EPOS brengt twee stijlvolle nieuwe kleurvarianten uit voor de award-winnende H3PRO Hybrid gaming-headset: Ghost White en Racing Green. De H3PRO Hybrid tilt draadloos gamen naar een hoger niveau dankzij de low latency draadloze dongle-verbinding en beschikt over ingebouwde Active Noise Cancellation (ANC) voor het onderdrukken van achtergrondgeluid. Hiermee wordt de hoge mate van passieve ruisonderdrukking die zorgt voor een optimale game-ervaring, bekend van de H3-serie, verder uitgebreid. De H3PRO Hybrid biedt een kwalitatief hoogwaardige audio-ervaring voor gamers die op zoek zijn naar betrouwbare draadloze prestaties voor veelzijdig gebruik.

“Met de H3PRO Hybrid hebben we volledig nieuwe functies toegevoegd aan de nieuwste editie van de H3-serie headsets, waaronder tot 30 uur low latency draadloos gamen en verbeterde ruisonderdrukking via onze nieuwe ANC-functie”, aldus Nadia productmanager, EPOS Gaming.

De H3PRO Hybrid biedt kwalitatief hoogwaardige audio voor zowel pc- als console-gamers. Ze kunnen de headset gelijk aansluiten met een low-latency dongle of een USB-kabel die compatibel is met PC, PS5 en PS4. De headset kan ook worden aangesloten op Xbox® Series X|S/Xbox One, Nintendo Switch en Mac met een 3,5 mm kabel. De grote verscheidenheid aan verbindingsopties laat gamers de vrijheid van draadloze verbindingen ervaren zonder gedoe of vertraging.

Ongeëvenaard comfort en verbinding
De H3PRO Hybrid is intuïtief ontworpen voor stijl, duur en beleving. Het gestroomlijnde ontwerp trekt de aandacht en onderscheidt zich van anderen. De roestvrijstalen schuif in de hoofdband, verstelbare oorschelpen, vervangbare oorkussens en een batterijlevensduur tot 30 uur zorgen ervoor dat deze headset comfortabel is voor gamesessies van elke tijdsduur en zodanig aangepast kan worden dat iedereen hem past. Het ontwerp van de H3PRO Hybrid met de ergonomische oorschelpen om de oren van spelers af te sluiten van lawaai van buitenaf, maakt volledige concentratie mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset is verkrijgbaar in Ghost White, Racing Green en Sebring Black op https://www.eposaudio.com/en/nl/gaming/products/headsets/wireless en bij geselecteerde retailers voor de verkoopadviesprijs van €279 EUR. Voor een optimale ervaring met jouw H3PRO Hybrid draadloze gaming headset, download je de gratis software: de EPOS Gaming Suite. Hiermee kun je de audio-instellingen naar jouw voorkeur aanpassen en de nieuwste firmware- en software-updates voor het product vinden.

GamesGames

EPOS onthult nieuwe kleurvarianten H3PRO Hybrid gaming headset

Audiomerk EPOS brengt twee stijlvolle nieuwe kleurvarianten uit voor de award-winnende H3PRO Hybrid gaming-headset: Ghost White en Racing Green. De H3PRO Hybrid tilt draadloos gamen naar een hoger niveau dankzij de low latency draadloze dongle-verbinding en beschikt over ingebouwde Active Noise Cancellation (ANC) voor het onderdrukken van achtergrondgeluid. Hiermee wordt de hoge mate van passieve ruisonderdrukking die zorgt voor een optimale game-ervaring, bekend van de H3-serie, verder uitgebreid. De H3PRO Hybrid biedt een kwalitatief hoogwaardige audio-ervaring voor gamers die op zoek zijn naar betrouwbare draadloze prestaties voor veelzijdig gebruik.

“Met de H3PRO Hybrid hebben we volledig nieuwe functies toegevoegd aan de nieuwste editie van de H3-serie headsets, waaronder tot 30 uur low latency draadloos gamen en verbeterde ruisonderdrukking via onze nieuwe ANC-functie”, aldus Nadia productmanager, EPOS Gaming.

De H3PRO Hybrid biedt kwalitatief hoogwaardige audio voor zowel pc- als console-gamers. Ze kunnen de headset gelijk aansluiten met een low-latency dongle of een USB-kabel die compatibel is met PC, PS5 en PS4. De headset kan ook worden aangesloten op Xbox® Series X|S/Xbox One, Nintendo Switch en Mac met een 3,5 mm kabel. De grote verscheidenheid aan verbindingsopties laat gamers de vrijheid van draadloze verbindingen ervaren zonder gedoe of vertraging.

Ongeëvenaard comfort en verbinding
De H3PRO Hybrid is intuïtief ontworpen voor stijl, duur en beleving. Het gestroomlijnde ontwerp trekt de aandacht en onderscheidt zich van anderen. De roestvrijstalen schuif in de hoofdband, verstelbare oorschelpen, vervangbare oorkussens en een batterijlevensduur tot 30 uur zorgen ervoor dat deze headset comfortabel is voor gamesessies van elke tijdsduur en zodanig aangepast kan worden dat iedereen hem past. Het ontwerp van de H3PRO Hybrid met de ergonomische oorschelpen om de oren van spelers af te sluiten van lawaai van buitenaf, maakt volledige concentratie mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset is verkrijgbaar in Ghost White, Racing Green en Sebring Black op https://www.eposaudio.com/en/nl/gaming/products/headsets/wireless en bij geselecteerde retailers voor de verkoopadviesprijs van €279 EUR. Voor een optimale ervaring met jouw H3PRO Hybrid draadloze gaming headset, download je de gratis software: de EPOS Gaming Suite. Hiermee kun je de audio-instellingen naar jouw voorkeur aanpassen en de nieuwste firmware- en software-updates voor het product vinden.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties