Kung Fu game SIFU slaat terug met een vernieuwde roadmap met gratis content

De bestseller Kung Fu Hit Sifu is terug voor meer content. In de roadmap zijn de volgende gratis seizoensupdates opgenomen:

  • Lente: Aftrap van de eerste update met Moeilijkheidsopties en de Geavanceerde Trainingsmodus, evenals de mogelijkheid om outfits te veranderen zodat je er fris uit blijft zien terwijl je je een weg vecht naar wraak.
  • Zomer: Fans kunnen een geavanceerd scoresysteem verwachten, samen met gameplay modifiers om hun Sifu ervaring aan te passen.
  • Herfst: Een replay editor zal je in staat stellen om je meest geweldige moves in gevechten te delen, naast nieuwe gameplay modifiers en outfits.
  • Winter: Een compleet nieuwe spelmodus: Arena. (Meer informatie volgt later dit jaar.) Deze update zal natuurlijk nog meer nieuwe modifiers en outfits bevatten.

Sifu’s belangrijkste inspiratie komt uit klassieke Kung Fu vechtfilms, en sommige van de ontwikkelaars bij Sloclap hebben Pak Mei Kung Fu en verschillende andere vechtsporten beoefend. Tijdens de ontwikkeling van het spel hebben de ontwikkelaars van Sloclap nauw samengewerkt met het Kowloon Nights team, gevestigd in Beijing en Hong Kong, om culturele besprekingen te organiseren om het spel zo respectvol mogelijk te maken voor de Chinese Kung Fu cultuur. Meerdere consultants van Chinese videogamebedrijven werden uitgenodigd om mee te werken en feedback te geven, wat resulteerde in talloze wijzigingen aan het spel, variërend van het uiterlijk van het hoofdpersonage tot details van de omgeving. Om aan te sluiten bij de vijf elementen van de Wuxing, die centraal staan in de thema’s van het spel, mengde de Chinese componist Howie Lee traditionele Chinese instrumenten met elektronische muziek, wat resulteerde in een unieke soundtrack die het authentieke gevoel versterkt waar het Sloclap-team naar streefde.

GamesGames

Kung Fu game SIFU slaat terug met een vernieuwde roadmap met gratis content

De bestseller Kung Fu Hit Sifu is terug voor meer content. In de roadmap zijn de volgende gratis seizoensupdates opgenomen:

  • Lente: Aftrap van de eerste update met Moeilijkheidsopties en de Geavanceerde Trainingsmodus, evenals de mogelijkheid om outfits te veranderen zodat je er fris uit blijft zien terwijl je je een weg vecht naar wraak.
  • Zomer: Fans kunnen een geavanceerd scoresysteem verwachten, samen met gameplay modifiers om hun Sifu ervaring aan te passen.
  • Herfst: Een replay editor zal je in staat stellen om je meest geweldige moves in gevechten te delen, naast nieuwe gameplay modifiers en outfits.
  • Winter: Een compleet nieuwe spelmodus: Arena. (Meer informatie volgt later dit jaar.) Deze update zal natuurlijk nog meer nieuwe modifiers en outfits bevatten.

Sifu’s belangrijkste inspiratie komt uit klassieke Kung Fu vechtfilms, en sommige van de ontwikkelaars bij Sloclap hebben Pak Mei Kung Fu en verschillende andere vechtsporten beoefend. Tijdens de ontwikkeling van het spel hebben de ontwikkelaars van Sloclap nauw samengewerkt met het Kowloon Nights team, gevestigd in Beijing en Hong Kong, om culturele besprekingen te organiseren om het spel zo respectvol mogelijk te maken voor de Chinese Kung Fu cultuur. Meerdere consultants van Chinese videogamebedrijven werden uitgenodigd om mee te werken en feedback te geven, wat resulteerde in talloze wijzigingen aan het spel, variërend van het uiterlijk van het hoofdpersonage tot details van de omgeving. Om aan te sluiten bij de vijf elementen van de Wuxing, die centraal staan in de thema’s van het spel, mengde de Chinese componist Howie Lee traditionele Chinese instrumenten met elektronische muziek, wat resulteerde in een unieke soundtrack die het authentieke gevoel versterkt waar het Sloclap-team naar streefde.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties