Het kwaad is naar consoles gekomen

De duivel is terug! Rogue Lords, de turn-based roguelike die is ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio en wordt uitgegeven door NACON, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. 

Vanaf vandaag kunnen spelers het achttiende-eeuwse New England en de Salem Witch Trials ook op consoles beleven. Je speelt als de duivel, die is teruggekeerd naar de mensenwereld om zoete wraak te nemen op de Demon Hunters die hem 10 jaar eerder een zware nederlaag toebrachten.

In de game kunnen spelers hun eigen team samenstellen door 3 discipelen te kiezen uit 9 beruchte slechteriken. Door slim gebruik te maken van hun specifieke vaardigheden en hun krachten te combineren, kun je vernietigende aanvallen uitvoeren op de leden van de Sanctua Lumen, een nieuwe sekte die op je volgers jaagt.

Rogue Lords biedt een unieke mix van turn-based gevechten, interactieve gebeurtenissen en de kracht van de Duivel om je eigen regel te bepalen. Verander de energiemeters van je discipelen en tegenstanders, verwisselen bonussen met straffen om een tactisch voordeel te behalen, open portalen naar voorheen onbereikbare plaatsen op de plattegrond en zorg dat interactieve gebeurtenissen in jouw voordeel uitpakken. Om de krachten van het Goede te verslaan, kun je al het Kwaad gebruiken.

Rogue Lords verscheen op 30 september 2021 al voor pc, en werd sindsdien een doorslaand succes, ook bij de jury van de NYX Game Awards. Dit Amerikaanse evenement dat draait om creativiteit in videogames heeft Rogue Lords beloond met twee eerste prijzen – tussen 500 genomineerden won Rogue Lords de eerste prijs voor “PC Game – Best Art direction” en “Best Character Design”.

Rogue Lords is nu verkrijgbaar voor Steam, Epic Games Store, PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch.

GamesGames

Het kwaad is naar consoles gekomen

De duivel is terug! Rogue Lords, de turn-based roguelike die is ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio en wordt uitgegeven door NACON, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. 

Vanaf vandaag kunnen spelers het achttiende-eeuwse New England en de Salem Witch Trials ook op consoles beleven. Je speelt als de duivel, die is teruggekeerd naar de mensenwereld om zoete wraak te nemen op de Demon Hunters die hem 10 jaar eerder een zware nederlaag toebrachten.

In de game kunnen spelers hun eigen team samenstellen door 3 discipelen te kiezen uit 9 beruchte slechteriken. Door slim gebruik te maken van hun specifieke vaardigheden en hun krachten te combineren, kun je vernietigende aanvallen uitvoeren op de leden van de Sanctua Lumen, een nieuwe sekte die op je volgers jaagt.

Rogue Lords biedt een unieke mix van turn-based gevechten, interactieve gebeurtenissen en de kracht van de Duivel om je eigen regel te bepalen. Verander de energiemeters van je discipelen en tegenstanders, verwisselen bonussen met straffen om een tactisch voordeel te behalen, open portalen naar voorheen onbereikbare plaatsen op de plattegrond en zorg dat interactieve gebeurtenissen in jouw voordeel uitpakken. Om de krachten van het Goede te verslaan, kun je al het Kwaad gebruiken.

Rogue Lords verscheen op 30 september 2021 al voor pc, en werd sindsdien een doorslaand succes, ook bij de jury van de NYX Game Awards. Dit Amerikaanse evenement dat draait om creativiteit in videogames heeft Rogue Lords beloond met twee eerste prijzen – tussen 500 genomineerden won Rogue Lords de eerste prijs voor “PC Game – Best Art direction” en “Best Character Design”.

Rogue Lords is nu verkrijgbaar voor Steam, Epic Games Store, PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties