Zie hoe Newcastle het schild heft in Apex Legends: Saviors

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de nieuwste Stories from the Outlands-trailer uitgebracht, waarin fans meer te weten komen over de nieuwste Legend genaamd Newcastle. Hij heeft zijn stad jarenlang op heldhaftige wijze verdedigd, en nu moet hij zich bewijzen in de Apex Games om zijn buurt veilig te houden. Newcastle heeft nog maar één kans: als hij wint, kan hij eindelijk de schulden van Harris Valley afbetalen, maar als hij faalt, wordt zijn stad met de grond gelijk gemaakt.

GamesGames

Zie hoe Newcastle het schild heft in Apex Legends: Saviors

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de nieuwste Stories from the Outlands-trailer uitgebracht, waarin fans meer te weten komen over de nieuwste Legend genaamd Newcastle. Hij heeft zijn stad jarenlang op heldhaftige wijze verdedigd, en nu moet hij zich bewijzen in de Apex Games om zijn buurt veilig te houden. Newcastle heeft nog maar één kans: als hij wint, kan hij eindelijk de schulden van Harris Valley afbetalen, maar als hij faalt, wordt zijn stad met de grond gelijk gemaakt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties