IGN Daily Fix: Xbox Showcase aangekondigd: Dit is wat je kunt verwachten

Xbox en Bethesda hebben een showcase aangekondigd voor juni, precies rond de tijd dat de E3 normaal zou plaatsvinden, maar als je het nog niet gehoord hebt, de E3 gaat dit jaar niet door. Maar dat is niet erg, want Bethesda lijkt een behoorlijk solide line-up van games te hebben om mee te pronken, inclusief de Indiana Jones game, State of Decay 3, de Perfect Dark reboot, Avowed, en nog veel meer.

GamesGames

IGN Daily Fix: Xbox Showcase aangekondigd: Dit is wat je kunt verwachten

Xbox en Bethesda hebben een showcase aangekondigd voor juni, precies rond de tijd dat de E3 normaal zou plaatsvinden, maar als je het nog niet gehoord hebt, de E3 gaat dit jaar niet door. Maar dat is niet erg, want Bethesda lijkt een behoorlijk solide line-up van games te hebben om mee te pronken, inclusief de Indiana Jones game, State of Decay 3, de Perfect Dark reboot, Avowed, en nog veel meer.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties