IGN Review: Cities VR

Cities: VR doet een prima job met het aanpassen van het beheer van Cities: Skylines voor virtual reality, maar de grote compromissen die zijn gemaakt in zowel de graphics als de mechanica betekenen dat Fast Travel’s aanpassing voor verbetering vatbaar is. Dat gezegd hebbende, wat we hebben is een bekwame city-builder, een die benaderbaar is voor nieuwe spelers en goed gebruik maakt van de bewegingsbesturing van de Quest 2. De belangrijkste beloning van Cities: VR komt erop neer hoezeer je je metropool van dichtbij wilt zien opbloeien. Er is verder geen eindspel, dus hoeveel je eruit haalt, zal variëren. Maar als je bedenkt dat ik heb doorgespeeld tot de batterij van de Quest leeg was, heb ik mijn goedkeuring gekregen.

Cities: VR besproken op Meta Quest 2 door Henry Stockdale van IGN.

GamesGames

IGN Review: Cities VR

Cities: VR doet een prima job met het aanpassen van het beheer van Cities: Skylines voor virtual reality, maar de grote compromissen die zijn gemaakt in zowel de graphics als de mechanica betekenen dat Fast Travel’s aanpassing voor verbetering vatbaar is. Dat gezegd hebbende, wat we hebben is een bekwame city-builder, een die benaderbaar is voor nieuwe spelers en goed gebruik maakt van de bewegingsbesturing van de Quest 2. De belangrijkste beloning van Cities: VR komt erop neer hoezeer je je metropool van dichtbij wilt zien opbloeien. Er is verder geen eindspel, dus hoeveel je eruit haalt, zal variëren. Maar als je bedenkt dat ik heb doorgespeeld tot de batterij van de Quest leeg was, heb ik mijn goedkeuring gekregen.

Cities: VR besproken op Meta Quest 2 door Henry Stockdale van IGN.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties