IGN Daily Fix: Spider-Man in Unreal Engine 5 is een lust voor het oog

De Unreal Engine 5 Matrix Awakens demo werd vorig jaar uitgebracht met veel lof en opwinding. Eén modder is nog een stapje verder gegaan. In plaats van door de straten te rennen als een personage uit de Matrix, kun je door de zeer gedetailleerde straten van de stad slingeren als Spider-Man, met behulp van een door fans gemaakte mod.

GamesGames

IGN Daily Fix: Spider-Man in Unreal Engine 5 is een lust voor het oog

De Unreal Engine 5 Matrix Awakens demo werd vorig jaar uitgebracht met veel lof en opwinding. Eén modder is nog een stapje verder gegaan. In plaats van door de straten te rennen als een personage uit de Matrix, kun je door de zeer gedetailleerde straten van de stad slingeren als Spider-Man, met behulp van een door fans gemaakte mod.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties