GameSpot News: Switch Sports Fans slaan tv’s kapot alsof het 2006 is

Spelers van Nintendo Switch Sports maken melding van kapotte televisies doordat Joy-Cons uit zweterige handen vliegen. Dit is vergelijkbaar met hoe in de jaren 2000 de vele tv-schermen op deze zelfde manier verbrijzelden als gevolg van Wii Sport-spelers die hun grip op de WiiMote verloren.

Twitter-gebruiker Rudeism heeft de Fisher-Price Laugh & Learn Game Controller gemodificeerd tot een volledig functionele Xbox-controller. Rudeism liet onlangs beelden zien van de controller in actie, waarbij hij werd gebruikt om Elden Ring op PC te spelen.

Embracer Group heeft aangekondigd dat het Crystal Dynamics, Eidos-Montreal, Square Enix Montreal, en een catalogus van IP’s van Square Enix heeft overgenomen. Door de deal van 300 miljoen dollar worden IP’s als Tomb Raider, Deus Ex, Thief, Legacy of Kain en meer dan 50 back-catalog games toegevoegd aan het portfolio van Embracer.

GamesGames

GameSpot News: Switch Sports Fans slaan tv’s kapot alsof het 2006 is

Spelers van Nintendo Switch Sports maken melding van kapotte televisies doordat Joy-Cons uit zweterige handen vliegen. Dit is vergelijkbaar met hoe in de jaren 2000 de vele tv-schermen op deze zelfde manier verbrijzelden als gevolg van Wii Sport-spelers die hun grip op de WiiMote verloren.

Twitter-gebruiker Rudeism heeft de Fisher-Price Laugh & Learn Game Controller gemodificeerd tot een volledig functionele Xbox-controller. Rudeism liet onlangs beelden zien van de controller in actie, waarbij hij werd gebruikt om Elden Ring op PC te spelen.

Embracer Group heeft aangekondigd dat het Crystal Dynamics, Eidos-Montreal, Square Enix Montreal, en een catalogus van IP’s van Square Enix heeft overgenomen. Door de deal van 300 miljoen dollar worden IP’s als Tomb Raider, Deus Ex, Thief, Legacy of Kain en meer dan 50 back-catalog games toegevoegd aan het portfolio van Embracer.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties