10 minuten van Halo Infinite Last Spartan Standing Gameplay

Halo Infinite Last Spartan standing werd toegevoegd aan Season 2 Lone Wolves. Deze Halo Infinite Last Spartan Standing modus zet je tegen een set van andere spartanen in een strijd om uit te komen als de laatste spartaan staande Lone Wolves is een voorloper van de geruchte Halo Infinite battle royale-modus en pakt veel van de aspecten die je zou verwachten te zien in uw traditionele battle royale-modus. In deze Halo Infinite Last Spartan Standing gameplay eindigen we de wedstrijd op de top met een paar kills onder onze riem en laten we de leveling up-modus en power-ups die je kunt vinden op het slagveld zien.

GamesGames

10 minuten van Halo Infinite Last Spartan Standing Gameplay

Halo Infinite Last Spartan standing werd toegevoegd aan Season 2 Lone Wolves. Deze Halo Infinite Last Spartan Standing modus zet je tegen een set van andere spartanen in een strijd om uit te komen als de laatste spartaan staande Lone Wolves is een voorloper van de geruchte Halo Infinite battle royale-modus en pakt veel van de aspecten die je zou verwachten te zien in uw traditionele battle royale-modus. In deze Halo Infinite Last Spartan Standing gameplay eindigen we de wedstrijd op de top met een paar kills onder onze riem en laten we de leveling up-modus en power-ups die je kunt vinden op het slagveld zien.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties