Before You Buy: Trek to Yomi

Trek naar Yomi is een korte samurai-ervaring die uniek en frustrerend is. In Before You Buy van Gameranx weet jij of de game het waard is om nu direct te halen of dat je misschien beter even kunt wachten. Heb je de Xbox Game Pass dan kun je de game gewoon spelen aangezien deze deel uitmaakt van de Xbox Game Pass bibliotheek.

GamesGames

Before You Buy: Trek to Yomi

Trek naar Yomi is een korte samurai-ervaring die uniek en frustrerend is. In Before You Buy van Gameranx weet jij of de game het waard is om nu direct te halen of dat je misschien beter even kunt wachten. Heb je de Xbox Game Pass dan kun je de game gewoon spelen aangezien deze deel uitmaakt van de Xbox Game Pass bibliotheek.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties