Ga de strijd aan op een eiland in Battle Royale game Off The Grid

Bekijk de Off The Grid teaser trailer voor de aankomende cyberpunk Battle Royale multiplayer shooter game van Neill Blomkamp (District 9, Elysium) en Script Writer Richard K. Morgan (Altered Carbon, Crysis). Off The Grid lanceert in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

De game speelt zich af op een dystopisch tropisch eiland, waar 150 spelers het tegen elkaar opnemen in PvP schermutselingen, maar ook PvE verhaallijn missies waarbij dezelfde kaart wordt gebruikt die in real-time door andere spelers wordt bewoond. In het spel bepaal jij het verhaal en de gameplay. Bekijk deze teaser, met Unreal Engine 5 gameplay beelden.

GamesGames

Ga de strijd aan op een eiland in Battle Royale game Off The Grid

Bekijk de Off The Grid teaser trailer voor de aankomende cyberpunk Battle Royale multiplayer shooter game van Neill Blomkamp (District 9, Elysium) en Script Writer Richard K. Morgan (Altered Carbon, Crysis). Off The Grid lanceert in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

De game speelt zich af op een dystopisch tropisch eiland, waar 150 spelers het tegen elkaar opnemen in PvP schermutselingen, maar ook PvE verhaallijn missies waarbij dezelfde kaart wordt gebruikt die in real-time door andere spelers wordt bewoond. In het spel bepaal jij het verhaal en de gameplay. Bekijk deze teaser, met Unreal Engine 5 gameplay beelden.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties