Het verhaal van Captain Pike tot nu toe: Tijdlijn tot tragedie

Wat een lange, vreemde reis is het geweest voor kapitein Pike. De originele Star Trek kapitein, het duurde meer dan 30 jaar voordat zijn debuut aflevering op TV kwam. Maar voor die tijd was het enige verhaal met hem dat op tv te zien was ook, nou ja, zijn laatste verhaal.

Maar dat veranderde allemaal in 2019 toen Pike nieuw leven werd ingeblazen voor een seizoen lang in Star Trek: Discovery. En de populariteit van die versie van het personage, zoals vertolkt door Anson Mount, leidde ertoe dat hij zijn eigen show kreeg, Star Trek: Strange New Worlds.

Maar hoe is Christopher Pike van daar naar hier gekomen, en waar past Strange New Worlds precies in zijn verhaal – een verhaal waarvan we weten dat het een definitief einde heeft? Laten we ons met dit alles bezighouden – dit is de tijdlijn van kapitein Pike… tot nu toe!

GamesGames

Het verhaal van Captain Pike tot nu toe: Tijdlijn tot tragedie

Wat een lange, vreemde reis is het geweest voor kapitein Pike. De originele Star Trek kapitein, het duurde meer dan 30 jaar voordat zijn debuut aflevering op TV kwam. Maar voor die tijd was het enige verhaal met hem dat op tv te zien was ook, nou ja, zijn laatste verhaal.

Maar dat veranderde allemaal in 2019 toen Pike nieuw leven werd ingeblazen voor een seizoen lang in Star Trek: Discovery. En de populariteit van die versie van het personage, zoals vertolkt door Anson Mount, leidde ertoe dat hij zijn eigen show kreeg, Star Trek: Strange New Worlds.

Maar hoe is Christopher Pike van daar naar hier gekomen, en waar past Strange New Worlds precies in zijn verhaal – een verhaal waarvan we weten dat het een definitief einde heeft? Laten we ons met dit alles bezighouden – dit is de tijdlijn van kapitein Pike… tot nu toe!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties