IGN Daily Fix: Xbox en Epic gaan samenwerken om Fortnite gratis terug te brengen naar iOS

Epic Games en Microsoft gaan een samenwerking aan om Fortnite naar Xbox Cloud Gaming te brengen. Fortnite is nu beschikbaar om te spelen op PC en zelfs iOS en iPad apparaten via Xbox Cloud Gaming.

De eerste game van District 9-regisseur Neill Blomkamp is Off The Grid, een cyberpunk-achtige third-person Battle Royale, die volgend jaar uitkomt. Off The Grid zet 150 spelers tegen elkaar op, met PvE-verhaalmissies die ook in realtime op de kaart plaatsvinden en waarbij acties van spelers het verhaal en de gameplay van andere spelers beïnvloeden.

Ontwikkelaars, waaronder Totally Accurate Battle Simulator’s Landfall, Bearwaves, Godolphin Games, Cloudy Games LLC, en Brainless Labs zijn begonnen met het ondertekenen van een op het milieu gerichte anti-NFT-gelofte.

GamesGames

IGN Daily Fix: Xbox en Epic gaan samenwerken om Fortnite gratis terug te brengen naar iOS

Epic Games en Microsoft gaan een samenwerking aan om Fortnite naar Xbox Cloud Gaming te brengen. Fortnite is nu beschikbaar om te spelen op PC en zelfs iOS en iPad apparaten via Xbox Cloud Gaming.

De eerste game van District 9-regisseur Neill Blomkamp is Off The Grid, een cyberpunk-achtige third-person Battle Royale, die volgend jaar uitkomt. Off The Grid zet 150 spelers tegen elkaar op, met PvE-verhaalmissies die ook in realtime op de kaart plaatsvinden en waarbij acties van spelers het verhaal en de gameplay van andere spelers beïnvloeden.

Ontwikkelaars, waaronder Totally Accurate Battle Simulator’s Landfall, Bearwaves, Godolphin Games, Cloudy Games LLC, en Brainless Labs zijn begonnen met het ondertekenen van een op het milieu gerichte anti-NFT-gelofte.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties