Bandai Namco brengt LEGO Brawls wereldwijd naar consoles einde zomer 2022

Bandai Namco Europa duikt in het oneindig diepe LEGO-universum om LEGO Brawls, een kindvriendelijk knokspel, wereldwijd naar consoles te brengen. De luchtige game is de eerste in z’n soort waarin spelers hun aanpasbare minifigures kunnen besturen in een multiplayer-knokpartij met iconische LEGO-sets als locatie. LEGO Brawls, ontwikkeld door Red Games Co., verschijnt eind deze zomer op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Nintendo Switch.

Zoals het een LEGO-game betaamt, geeft LEGO Brawls spelers een grote hoeveelheid aan opties om je personages aan te passen, te mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes en een unieke minifigure vechter te creëren, inclusief unieke uitrusting en power-ups aangepast aan iedere spelers smaak en speelstijl. Spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alles, gaande van stokbroden en taartkanonnen tot zelfs boomboxen en raketvuisten. Met een hoop verschillende opties voor multiplayer, unieke uitdagingen en extra opdrachten kan de hele familie meegenieten van de competitieve brick-brekende pret.

Spelers kunnen in LEGO Brawls strijden voor het recht om op te scheppen bij vrienden en familie of streven naar wereldwijde roem door te stijgen in de online ranglijsten. De verschillende multiplayer-modi laten tot acht spelers op Xbox en Switch toe. Op PlayStation lukt dat tot en met vier spelers. Online kun je je uitleven in matches met acht spelers of co-op met twee tot vier spelers. Iedereens favoriete LEGO-thema’s en sets zijn beschikbaar met een hoop kleurrijke achtergronden wat van dit spel de ultieme team brawler voor LEGO-fans van alle leeftijden maakt.

GamesGames

Bandai Namco brengt LEGO Brawls wereldwijd naar consoles einde zomer 2022

Bandai Namco Europa duikt in het oneindig diepe LEGO-universum om LEGO Brawls, een kindvriendelijk knokspel, wereldwijd naar consoles te brengen. De luchtige game is de eerste in z’n soort waarin spelers hun aanpasbare minifigures kunnen besturen in een multiplayer-knokpartij met iconische LEGO-sets als locatie. LEGO Brawls, ontwikkeld door Red Games Co., verschijnt eind deze zomer op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Nintendo Switch.

Zoals het een LEGO-game betaamt, geeft LEGO Brawls spelers een grote hoeveelheid aan opties om je personages aan te passen, te mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes en een unieke minifigure vechter te creëren, inclusief unieke uitrusting en power-ups aangepast aan iedere spelers smaak en speelstijl. Spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alles, gaande van stokbroden en taartkanonnen tot zelfs boomboxen en raketvuisten. Met een hoop verschillende opties voor multiplayer, unieke uitdagingen en extra opdrachten kan de hele familie meegenieten van de competitieve brick-brekende pret.

Spelers kunnen in LEGO Brawls strijden voor het recht om op te scheppen bij vrienden en familie of streven naar wereldwijde roem door te stijgen in de online ranglijsten. De verschillende multiplayer-modi laten tot acht spelers op Xbox en Switch toe. Op PlayStation lukt dat tot en met vier spelers. Online kun je je uitleven in matches met acht spelers of co-op met twee tot vier spelers. Iedereens favoriete LEGO-thema’s en sets zijn beschikbaar met een hoop kleurrijke achtergronden wat van dit spel de ultieme team brawler voor LEGO-fans van alle leeftijden maakt.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties