Chucklefish onthult Wildfrost voor PC en Nintendo Switch

Chucklefish heeft zojuist hun gloednieuwe titel, Wildfrost, aangekondigd tijdens de Nintendo Indie World Showcase van vandaag! Wildfrost is een superschattige, prachtig ontworpen deck-building rougelike waarin spelers een deck bouwen met charmante metgezellen en krachtige elemental items in een poging een wereld terug te veroveren die ten prooi is gevallen aan de Wildfrost. Wildfrost komt deze winter naar PC en Switch. Slay the Spire-fans zullen zich helemaal thuis voelen met hun kaartstrategie en deck-building-vaardigheden om die perfecte run te krijgen en de Zonnetempel te bereiken.

GamesGames

Chucklefish onthult Wildfrost voor PC en Nintendo Switch

Chucklefish heeft zojuist hun gloednieuwe titel, Wildfrost, aangekondigd tijdens de Nintendo Indie World Showcase van vandaag! Wildfrost is een superschattige, prachtig ontworpen deck-building rougelike waarin spelers een deck bouwen met charmante metgezellen en krachtige elemental items in een poging een wereld terug te veroveren die ten prooi is gevallen aan de Wildfrost. Wildfrost komt deze winter naar PC en Switch. Slay the Spire-fans zullen zich helemaal thuis voelen met hun kaartstrategie en deck-building-vaardigheden om die perfecte run te krijgen en de Zonnetempel te bereiken.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties