The Centennial Case: A Shijima Story nu verkrijgbaar

Square Enix videogame-ontwikkelaar h.a.n.d., Inc. lanceren vandaag The Centennial Case: A Shijima Story, een meeslepende live-action mystery-adventure game voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

The Centennial Case: A Shijima Story is geregisseerd door Koichiro Ito (Metal Gear Solid V) en geproduceerd door Junichi Ehera Junichi Ehara (NieR:Automata, BABYLON’S FALL). Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Yasuhito Tachibana, producer van de Netflix-serie The Naked Director, werkte aan de game als cinematograaf en scenarioregisseur, om de visuele verhaalvertelling naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cinematografie en spectaculaire live-action.

Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Verdiep je in een authentiek traditioneel Japans verhaal, reis door verschillende periodes van Japan en verzamel in elk tijdperk informatie om de waarheid te ontdekken en een oud geheim te ontrafelen.

Het hoofdpersonage van The Centennial Case: A Shijima Story isHaruka Kagami, gespeeld door Nanami Sakuraba, met Yuta Hiraoka als Eiji Shijima, de tweede zoon van de Shijima-familie die terugkeert naar huis om te helpen het mysterie achter zijn noodlottige familie te ontrafelen. Een cast van getalenteerde Japanse acteurs brengt dit raadselachtige Japanse avontuur tot leven met diverse interessante personages in elk tijdperk.

Nanami Sakuraba, Yuta Hiraoka

The Centennial Case: A Shijima Story is een game in de vorm van een live-action-drama rond de moorden die al meer dan een eeuw plaatsvinden binnen de Shijima-familie. De speler moet de hoofdpersonages helpen deze zaak op te lossen. De in-game video’s zijn live-action-beelden, dus kunnen spelers hun voordeel doen met de subtiele uitdrukkingen, gebaren en bewegingen die niet te zien zijn in games die computer-graphics gebruiken! Hopelijk beleef je er veel plezier aan om samen met Haruka de mysteries achter de incidenten te ontrafelen!” aldus Nanami Sakuraba, die de rol van Haruka Kagami speelt.

Toen ik voor het eerst kennismaakte met het verhaal, dat verschillende tijdperken omvat, dacht ik: “Is dit wel mogelijk?” en “Wat een script!” De enorme hoeveelheden tekst en het strakke filmschema waren duizelingwekkend, maar ik denk dat de keuze om de scenes die normaal met computers worden gemaakt nu in een analoge stijl te schieten de game een heerlijk retro-gevoel geeft, en de scenes realistischer laat overkomen. Ik hoop dat spelers helemaal opgaan in dit verhaal over de mysteries van de Shijima-familie, de moorden en de liefde, een verhaal dat tijd en ruimte overstijgt,” aldus Yuta Hiraoka, de acteur die Eiji Shijima speelt.

Wie de game aanschaft vóór 19 mei 2022 ontvangt naast de game de video The Centennial Case: A Shijima Story BEHIND THE SCENES, met 50 minuten aan interviewbeelden en The Centennial Case: A Shijima Story mini-soundtrack met muziek van Yuki Hayashi, Daiki Okuno, Ryoshi Takagi, Shuichiro Fukuhiro en Shogo Yamashiro

GamesGames

The Centennial Case: A Shijima Story nu verkrijgbaar

Square Enix videogame-ontwikkelaar h.a.n.d., Inc. lanceren vandaag The Centennial Case: A Shijima Story, een meeslepende live-action mystery-adventure game voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

The Centennial Case: A Shijima Story is geregisseerd door Koichiro Ito (Metal Gear Solid V) en geproduceerd door Junichi Ehera Junichi Ehara (NieR:Automata, BABYLON’S FALL). Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Yasuhito Tachibana, producer van de Netflix-serie The Naked Director, werkte aan de game als cinematograaf en scenarioregisseur, om de visuele verhaalvertelling naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cinematografie en spectaculaire live-action.

Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Verdiep je in een authentiek traditioneel Japans verhaal, reis door verschillende periodes van Japan en verzamel in elk tijdperk informatie om de waarheid te ontdekken en een oud geheim te ontrafelen.

Het hoofdpersonage van The Centennial Case: A Shijima Story isHaruka Kagami, gespeeld door Nanami Sakuraba, met Yuta Hiraoka als Eiji Shijima, de tweede zoon van de Shijima-familie die terugkeert naar huis om te helpen het mysterie achter zijn noodlottige familie te ontrafelen. Een cast van getalenteerde Japanse acteurs brengt dit raadselachtige Japanse avontuur tot leven met diverse interessante personages in elk tijdperk.

Nanami Sakuraba, Yuta Hiraoka

The Centennial Case: A Shijima Story is een game in de vorm van een live-action-drama rond de moorden die al meer dan een eeuw plaatsvinden binnen de Shijima-familie. De speler moet de hoofdpersonages helpen deze zaak op te lossen. De in-game video’s zijn live-action-beelden, dus kunnen spelers hun voordeel doen met de subtiele uitdrukkingen, gebaren en bewegingen die niet te zien zijn in games die computer-graphics gebruiken! Hopelijk beleef je er veel plezier aan om samen met Haruka de mysteries achter de incidenten te ontrafelen!” aldus Nanami Sakuraba, die de rol van Haruka Kagami speelt.

Toen ik voor het eerst kennismaakte met het verhaal, dat verschillende tijdperken omvat, dacht ik: “Is dit wel mogelijk?” en “Wat een script!” De enorme hoeveelheden tekst en het strakke filmschema waren duizelingwekkend, maar ik denk dat de keuze om de scenes die normaal met computers worden gemaakt nu in een analoge stijl te schieten de game een heerlijk retro-gevoel geeft, en de scenes realistischer laat overkomen. Ik hoop dat spelers helemaal opgaan in dit verhaal over de mysteries van de Shijima-familie, de moorden en de liefde, een verhaal dat tijd en ruimte overstijgt,” aldus Yuta Hiraoka, de acteur die Eiji Shijima speelt.

Wie de game aanschaft vóór 19 mei 2022 ontvangt naast de game de video The Centennial Case: A Shijima Story BEHIND THE SCENES, met 50 minuten aan interviewbeelden en The Centennial Case: A Shijima Story mini-soundtrack met muziek van Yuki Hayashi, Daiki Okuno, Ryoshi Takagi, Shuichiro Fukuhiro en Shogo Yamashiro

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties