Trailer bekendgemaakt van animatieserie Pokemon Ultieme Reizen

The Pokémon Company International heeft vandaag het nieuwe seizoen van de iconische Pokémon-animatieserie gepresenteerd. ‘Pokémon Ultieme Reizen: De serie’ gaat op geselecteerde markten al in het voorjaar in première en op aanvullende markten vóór het eind van 2022 en daarna. Het vijfentwintigste seizoen van de overal ter wereld populaire animatieserie volgt Ash Ketchum, zijn Pikachu en Goh en Chloe tijdens hun nieuwste avonturen in de Pokémon-wereld.

The Pokémon Company International heeft fans al een voorproefje van het komende seizoen gegeven via publicatie van de allereerste screenshots en een officiële samenvatting.

Samenvatting van ‘Pokémon Ultieme Reizen: De serie’
Er staat meer op het spel dan ooit voor Ash, Goh en Chloe wanneer ze op pad gaan om hun doelen te bereiken! Als de strijd tijdens het Pokémon World Coronation Series-toernooi heviger wordt, staat Ash, Pikachu en hun Pokémon-vrienden een intensieve training te wachten. Ondertussen heeft Goh enkele uitdagende testmissies voor de boeg op weg naar het lidmaatschap van Project Mew. En wanneer Chloe en Eevee erachter komen welke verschillende ontwikkelingspaden Eevee kan nemen, kunnen ze dan een beslissing over zijn toekomst nemen? Maak je op voor non-stopactie, vertrouwde gezichten uit eerdere reizen en nog niet eerder ontdekte Pokémon!

GamesGames

Trailer bekendgemaakt van animatieserie Pokemon Ultieme Reizen

The Pokémon Company International heeft vandaag het nieuwe seizoen van de iconische Pokémon-animatieserie gepresenteerd. ‘Pokémon Ultieme Reizen: De serie’ gaat op geselecteerde markten al in het voorjaar in première en op aanvullende markten vóór het eind van 2022 en daarna. Het vijfentwintigste seizoen van de overal ter wereld populaire animatieserie volgt Ash Ketchum, zijn Pikachu en Goh en Chloe tijdens hun nieuwste avonturen in de Pokémon-wereld.

The Pokémon Company International heeft fans al een voorproefje van het komende seizoen gegeven via publicatie van de allereerste screenshots en een officiële samenvatting.

Samenvatting van ‘Pokémon Ultieme Reizen: De serie’
Er staat meer op het spel dan ooit voor Ash, Goh en Chloe wanneer ze op pad gaan om hun doelen te bereiken! Als de strijd tijdens het Pokémon World Coronation Series-toernooi heviger wordt, staat Ash, Pikachu en hun Pokémon-vrienden een intensieve training te wachten. Ondertussen heeft Goh enkele uitdagende testmissies voor de boeg op weg naar het lidmaatschap van Project Mew. En wanneer Chloe en Eevee erachter komen welke verschillende ontwikkelingspaden Eevee kan nemen, kunnen ze dan een beslissing over zijn toekomst nemen? Maak je op voor non-stopactie, vertrouwde gezichten uit eerdere reizen en nog niet eerder ontdekte Pokémon!

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties