Free to play kaartgame Marvel Snap aangekondigd

Second Dinner, de onafhankelijke studio opgericht door voormalig Hearthstone directeur Ben Brode, onthult eindelijk het mysterieuze Marvel project waar het de laatste jaren aan heeft gewerkt. Het heet Marvel Snap, en het is een free-to-play collectible card game en battler uitgegeven door ByteDance gaming arm Nuverse.

GamesGames

Free to play kaartgame Marvel Snap aangekondigd

Second Dinner, de onafhankelijke studio opgericht door voormalig Hearthstone directeur Ben Brode, onthult eindelijk het mysterieuze Marvel project waar het de laatste jaren aan heeft gewerkt. Het heet Marvel Snap, en het is een free-to-play collectible card game en battler uitgegeven door ByteDance gaming arm Nuverse.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties