NBA 2K22 Seizoen 7: ‘Return of Heroes’ verschijnt deze vrijdag

2K onthulde vandaag een gedetailleerde blik op Seizoen 7 dat aanstaande vrijdag, 20 mei, voor de NBA Finals naar NBA 2K22 komt. NBA 2K22’s Season 7: ‘Return of Heroes’ bouwt voort op het fan-favoriete seizoen van vorig jaar om bekende namen terug te verwelkomen en markeert het begin van een nieuw tijdperk van ontluikende supersterren zoals MVP-kandidaat en de scoringskampioen van dit jaar, Joel Embiid. Dit seizoen komt er ook een gloednieuw TKO-evenement naar The City en de Cancha Del Mar, waarin je kunt strijden om ongelooflijke nieuwe beloningen, heldhaftige missies voltooien en kan bewijzen dat je een leider kunt zijn.
 
NBA 2K22 Seizoen 7 bevat 76ers-ster Joel Embiid voor het eerst als hoofdsporter en brengt veel spannende nieuwe updates voor MyCAREER, MyTEAM en The W Online.* Seizoen 7 bevat ook 10 nieuwe nummers die zijn gemaakt door de winnaars van de “2K Beats: The Search”-wedstrijd in samenwerking met SoundCloud. Belangrijke updates zijn:

 • MyCAREER introduceert gewaagde nieuwe quests, gloednieuwe heroïsche velden, team-spirit NBA-beloningen en meer. PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc-updates bevatten de keuze uit een Affiliatie-mascottebeloning voor het bereiken van level 30 en een NBA-mascottebeloning voor het bereiken van level 40. PlayStation 5- en Xbox Series X-updates bevatten een willekeurige NBA-mascotte-outfitbeloning voor het bereiken van level 30 en een Jetpack voor het bereiken van level 40, samen met een nieuw TKO-evenement en meer. De beloningen voor het evenement bestaan uit een groot aantal beloningen, zoals Skill Boosts, Boxing Shorts, Boxing Gloves en 10.000 VC
   
 • MyTEAM bevat Playoff-agenda’s, nagespeelde momenten gebaseerd op grote playoff-prestaties, een LVL 40 Invincible Anthony Edwards, en handgetekende heldenkaarten met huidige spelers en Legends. Daarnaast zijn de muurschilderingen terug, met Hero Galaxy Opal Zion Williamson als Level 1-beloning en Invincible Joel Embiid als beloning voor de volledige collectie van de Challenger-muurschildering. Tot slot wordt er een nieuw Season Rewind Domination-niveau toegevoegd aan MyTEAM, waarin spelers het kunnen opnemen tegen de MyTEAM-beste versies van de huidige NBA-roosters voor MyTEAM-punten, munten, Hall of Fame-badges en een Invincible Tim Hardaway voor het verdienen van alle 99 Stars;
   
 • De W* heeft een paar voormalige universiteitsteamgenoten en WNBA-legendes als Hall of Fame-beloningen: Tamika Catchings en Chamique Holdsclaw. Andere beloningen zijn een Takeover PerkPicker, 2K Breakthrough Gear, Extra Badge Point, 4,000 totale VC, een Seizoensgebonden Kleding Bundel en een Tattoo;
   
 • 2K Beats: The Search,” NBA 2K’s jaarlijkse internationale wedstrijd om de volgende opkomende artiesten te ontdekken, werkte dit jaar samen met SoundCloud om de 20 winnaars te kiezen die worden toegevoegd aan de soundtrack van NBA 2K22. Bekijk hieronder de eerste 10 tracks die worden toegevoegd aan de game voor Seizoen 7 en beluister ze nu op SoundCloud. Daarnaast kun je hier meer te weten komen over de eerste groep winnende artiesten: 

  ·       4KPHIL. – Young Picasso;
  ·       Jamari Parish (feat. Maestro Musik) – Summit;
  ·       J Nolan – Splash;
  ·       KC Carter – Cash Flow;
  ·       Lulu Be. – Gimme Dat;
  ·       Neek – Shaggy;
  ·       OttoMattic – Rounds (Part 3);
  ·       Samad Savage – Mama I Made It (feat. Lex Bratcher & Drok);
  ·       Shiwan – The Arrival;
  ·       Third Coast Chris – Cruise Control Pt. 2.
GamesGames

NBA 2K22 Seizoen 7: ‘Return of Heroes’ verschijnt deze vrijdag

2K onthulde vandaag een gedetailleerde blik op Seizoen 7 dat aanstaande vrijdag, 20 mei, voor de NBA Finals naar NBA 2K22 komt. NBA 2K22’s Season 7: ‘Return of Heroes’ bouwt voort op het fan-favoriete seizoen van vorig jaar om bekende namen terug te verwelkomen en markeert het begin van een nieuw tijdperk van ontluikende supersterren zoals MVP-kandidaat en de scoringskampioen van dit jaar, Joel Embiid. Dit seizoen komt er ook een gloednieuw TKO-evenement naar The City en de Cancha Del Mar, waarin je kunt strijden om ongelooflijke nieuwe beloningen, heldhaftige missies voltooien en kan bewijzen dat je een leider kunt zijn.
 
NBA 2K22 Seizoen 7 bevat 76ers-ster Joel Embiid voor het eerst als hoofdsporter en brengt veel spannende nieuwe updates voor MyCAREER, MyTEAM en The W Online.* Seizoen 7 bevat ook 10 nieuwe nummers die zijn gemaakt door de winnaars van de “2K Beats: The Search”-wedstrijd in samenwerking met SoundCloud. Belangrijke updates zijn:

 • MyCAREER introduceert gewaagde nieuwe quests, gloednieuwe heroïsche velden, team-spirit NBA-beloningen en meer. PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc-updates bevatten de keuze uit een Affiliatie-mascottebeloning voor het bereiken van level 30 en een NBA-mascottebeloning voor het bereiken van level 40. PlayStation 5- en Xbox Series X-updates bevatten een willekeurige NBA-mascotte-outfitbeloning voor het bereiken van level 30 en een Jetpack voor het bereiken van level 40, samen met een nieuw TKO-evenement en meer. De beloningen voor het evenement bestaan uit een groot aantal beloningen, zoals Skill Boosts, Boxing Shorts, Boxing Gloves en 10.000 VC
   
 • MyTEAM bevat Playoff-agenda’s, nagespeelde momenten gebaseerd op grote playoff-prestaties, een LVL 40 Invincible Anthony Edwards, en handgetekende heldenkaarten met huidige spelers en Legends. Daarnaast zijn de muurschilderingen terug, met Hero Galaxy Opal Zion Williamson als Level 1-beloning en Invincible Joel Embiid als beloning voor de volledige collectie van de Challenger-muurschildering. Tot slot wordt er een nieuw Season Rewind Domination-niveau toegevoegd aan MyTEAM, waarin spelers het kunnen opnemen tegen de MyTEAM-beste versies van de huidige NBA-roosters voor MyTEAM-punten, munten, Hall of Fame-badges en een Invincible Tim Hardaway voor het verdienen van alle 99 Stars;
   
 • De W* heeft een paar voormalige universiteitsteamgenoten en WNBA-legendes als Hall of Fame-beloningen: Tamika Catchings en Chamique Holdsclaw. Andere beloningen zijn een Takeover PerkPicker, 2K Breakthrough Gear, Extra Badge Point, 4,000 totale VC, een Seizoensgebonden Kleding Bundel en een Tattoo;
   
 • 2K Beats: The Search,” NBA 2K’s jaarlijkse internationale wedstrijd om de volgende opkomende artiesten te ontdekken, werkte dit jaar samen met SoundCloud om de 20 winnaars te kiezen die worden toegevoegd aan de soundtrack van NBA 2K22. Bekijk hieronder de eerste 10 tracks die worden toegevoegd aan de game voor Seizoen 7 en beluister ze nu op SoundCloud. Daarnaast kun je hier meer te weten komen over de eerste groep winnende artiesten: 

  ·       4KPHIL. – Young Picasso;
  ·       Jamari Parish (feat. Maestro Musik) – Summit;
  ·       J Nolan – Splash;
  ·       KC Carter – Cash Flow;
  ·       Lulu Be. – Gimme Dat;
  ·       Neek – Shaggy;
  ·       OttoMattic – Rounds (Part 3);
  ·       Samad Savage – Mama I Made It (feat. Lex Bratcher & Drok);
  ·       Shiwan – The Arrival;
  ·       Third Coast Chris – Cruise Control Pt. 2.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties