Redactieleden gezocht!

Wij bij VGTrailers zijn op zoek naar nieuwe redactieleden om het team te versterken. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van de laatste gaming video’s, nieuws, speciale artikelen en meer. Je krijgt daarnaast ook de kans om recensies te schrijven van verschillende games. Weet jij veel van games en lijkt het je leuk daar meer mee te doen dan alleen het spelen ervan? Stuur ons dan een berichtje op info@vgtrailers.nl.

GamesGames

Redactieleden gezocht!

Wij bij VGTrailers zijn op zoek naar nieuwe redactieleden om het team te versterken. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van de laatste gaming video’s, nieuws, speciale artikelen en meer. Je krijgt daarnaast ook de kans om recensies te schrijven van verschillende games. Weet jij veel van games en lijkt het je leuk daar meer mee te doen dan alleen het spelen ervan? Stuur ons dan een berichtje op info@vgtrailers.nl.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties