VGT Preview: MultiVersus Alpha

Vorig jaar november werd de game MultiVersus aangekondigd. MultiVersus is het beste te vergelijken met Super Smash Bros. en bevat vele karakters uit de DC en Warner Bros collectie. De Alpha test is inmiddels aan de gang en wij hebben deze al voor release mogen spelen.

Bizarre collectie aan karakters

In MultiVersus zitten net als Super Smash Bros. enorm veel verschillende karakters waar jij uit kunt kiezen. Taz the Tasmanian Devil, Arya Stark (Game of Thrones), Jake the Dog (Adventure Time) en Bugs Bunny zijn een aantal van de karakters waar jij mee kunt vechten. De complete collectie is nog niet bekend, maar aan de video’s en screenshots van de game te zien zal deze uit erg veel verschillende karakters bestaan. Wellicht komen er in de toekomst ook DLC pakketten beschikbaar met nieuwe karakters. De game is immers gratis te spelen en het geld moet ergens terugverdient worden.

Speciale vaardigheden

Vanaf het begin af aan is direct al te zien en te voelen dat er veel aandacht besteed is aan de karakters en hun vaardigheden. Shaggy heeft bijvoorbeeld een speciale vaardigheid waarmee hij een boterham uit de grond kan toveren en naar zijn vijand kan gooien. Jake the Dog (Adventure Time) kan zichzelf transformeren tot onder andere een paard en zo rent hij met volle snelheid op zijn tegenstanders af. Door al deze verschillen vaardigheden kun jij uiteindelijk je favoriete karakter kiezen en deze helemaal onder de knie krijgen.

Nog wat bugs en glitches

Bugs Bunny zit ook in MultiVersus, maar dat zijn niet de bugs waar ik het over heb. De versie die ik heb gespeeld is natuurlijk een Alpha en je wordt van tevoren al gewaarschuwd dat de game nog lang niet af is en dat er nog veel werk aan de winkel is. Dit merk je bij sommige dingen goed terug. Zo viel soms de verbinding tussen de servers van Warner Bros en mijzelf even weg, wat ervoor zorgt dat de game haperde of geen matches kon vinden. Bij het laden van een match worden de karakters al op het scherm getoond, de karakters zijn in een lage resolutie te zien. Wat erop lijkt alsof deze niet helemaal goed ingeladen zijn. Gelukkig is dit alleen tijdens het starten van de match en merk je tijdens het spelen er niet veel van. Het is natuurlijk een Alpha en ik heb dan ook het vertrouwen dat dit opgelost wordt voor de release.

Voor wie

Voor wie is MultiVersus gemaakt? Ik raad je aan om als jij fan bent van de grote bibliotheek aan karakters van Warner Bros. en DC dat jij MultiVersus zeker eens moet gaan spelen. Vechten als Bugs Bunny tegen Batman is toch stiekem wel erg tof, wat ik van tevoren niet had verwacht. De gesloten Alpha is actief van 19 tot en met 29 mei. Je kunt jezelf via de Warner Bros. website inschrijven. In juli dit jaar verschijnt er ook een open beta en de game zelf zal free to play zijn.

GamesGames

VGT Preview: MultiVersus Alpha

Vorig jaar november werd de game MultiVersus aangekondigd. MultiVersus is het beste te vergelijken met Super Smash Bros. en bevat vele karakters uit de DC en Warner Bros collectie. De Alpha test is inmiddels aan de gang en wij hebben deze al voor release mogen spelen.

Bizarre collectie aan karakters

In MultiVersus zitten net als Super Smash Bros. enorm veel verschillende karakters waar jij uit kunt kiezen. Taz the Tasmanian Devil, Arya Stark (Game of Thrones), Jake the Dog (Adventure Time) en Bugs Bunny zijn een aantal van de karakters waar jij mee kunt vechten. De complete collectie is nog niet bekend, maar aan de video’s en screenshots van de game te zien zal deze uit erg veel verschillende karakters bestaan. Wellicht komen er in de toekomst ook DLC pakketten beschikbaar met nieuwe karakters. De game is immers gratis te spelen en het geld moet ergens terugverdient worden.

Speciale vaardigheden

Vanaf het begin af aan is direct al te zien en te voelen dat er veel aandacht besteed is aan de karakters en hun vaardigheden. Shaggy heeft bijvoorbeeld een speciale vaardigheid waarmee hij een boterham uit de grond kan toveren en naar zijn vijand kan gooien. Jake the Dog (Adventure Time) kan zichzelf transformeren tot onder andere een paard en zo rent hij met volle snelheid op zijn tegenstanders af. Door al deze verschillen vaardigheden kun jij uiteindelijk je favoriete karakter kiezen en deze helemaal onder de knie krijgen.

Nog wat bugs en glitches

Bugs Bunny zit ook in MultiVersus, maar dat zijn niet de bugs waar ik het over heb. De versie die ik heb gespeeld is natuurlijk een Alpha en je wordt van tevoren al gewaarschuwd dat de game nog lang niet af is en dat er nog veel werk aan de winkel is. Dit merk je bij sommige dingen goed terug. Zo viel soms de verbinding tussen de servers van Warner Bros en mijzelf even weg, wat ervoor zorgt dat de game haperde of geen matches kon vinden. Bij het laden van een match worden de karakters al op het scherm getoond, de karakters zijn in een lage resolutie te zien. Wat erop lijkt alsof deze niet helemaal goed ingeladen zijn. Gelukkig is dit alleen tijdens het starten van de match en merk je tijdens het spelen er niet veel van. Het is natuurlijk een Alpha en ik heb dan ook het vertrouwen dat dit opgelost wordt voor de release.

Voor wie

Voor wie is MultiVersus gemaakt? Ik raad je aan om als jij fan bent van de grote bibliotheek aan karakters van Warner Bros. en DC dat jij MultiVersus zeker eens moet gaan spelen. Vechten als Bugs Bunny tegen Batman is toch stiekem wel erg tof, wat ik van tevoren niet had verwacht. De gesloten Alpha is actief van 19 tot en met 29 mei. Je kunt jezelf via de Warner Bros. website inschrijven. In juli dit jaar verschijnt er ook een open beta en de game zelf zal free to play zijn.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties