De Batman Ultimate Collectors Editions zijn vanaf 22 juni beschikbaar

De ultieme uitgaves van de beste Batman films zijn vanaf nu beschikbaar en zullen de fans ongetwijfeld gelukkig maken! Volg de Caped Crusader in Gotham city door de ogen van de twee Oscar® winnende regisseurs Tim Burton en Christopher Nolan. Deze Collectors Editions met luxueuze metalen doos bevatten tal van extra’s, posters, foto’s en meer. Een must voor in uw collectie! Zeker met het de 30ste verjaardag van Batman Returns. 

In 1989 én 1992 deed Tim Burton wat niemand ooit was gelukt: hij bracht Batman op een niet-komische manier tot leven op het grote doek met de iconische vertolking door Michael Keaton. Nog nooit waren superheldenfilms zo ernstig en volwassen, dit zijn geen kinderfilms meer. Dan maken we een sprong, niet alleen van millennium maar ook van regisseur. Christopher Nolan maakte met zijn Dark Knight-trilogie het Batman verhaal donkerder, toegankelijker, realistischer en meer hedendaags. Christian Bale droeg de mantel in 2005, 2008 en 2012 en is voor veel fans dé definitieve incarnatie van Batman. 

Collectors Editions: 

 • 1 Steelbook – BD/4K
 • 1 Fotoboek met 16 pagina’s
 • 10 lobby cards
 • 2 art cards
 • 1 Batman-envelop om alles in te bewaren
 • Reproducties van 2 posters (op een 2-zijdige poster)

De Batman Collectors Editions zijn vanaf 22 juni verkrijgbaar op 4K Blu-ray.

GamesGames

De Batman Ultimate Collectors Editions zijn vanaf 22 juni beschikbaar

De ultieme uitgaves van de beste Batman films zijn vanaf nu beschikbaar en zullen de fans ongetwijfeld gelukkig maken! Volg de Caped Crusader in Gotham city door de ogen van de twee Oscar® winnende regisseurs Tim Burton en Christopher Nolan. Deze Collectors Editions met luxueuze metalen doos bevatten tal van extra’s, posters, foto’s en meer. Een must voor in uw collectie! Zeker met het de 30ste verjaardag van Batman Returns. 

In 1989 én 1992 deed Tim Burton wat niemand ooit was gelukt: hij bracht Batman op een niet-komische manier tot leven op het grote doek met de iconische vertolking door Michael Keaton. Nog nooit waren superheldenfilms zo ernstig en volwassen, dit zijn geen kinderfilms meer. Dan maken we een sprong, niet alleen van millennium maar ook van regisseur. Christopher Nolan maakte met zijn Dark Knight-trilogie het Batman verhaal donkerder, toegankelijker, realistischer en meer hedendaags. Christian Bale droeg de mantel in 2005, 2008 en 2012 en is voor veel fans dé definitieve incarnatie van Batman. 

Collectors Editions: 

 • 1 Steelbook – BD/4K
 • 1 Fotoboek met 16 pagina’s
 • 10 lobby cards
 • 2 art cards
 • 1 Batman-envelop om alles in te bewaren
 • Reproducties van 2 posters (op een 2-zijdige poster)

De Batman Collectors Editions zijn vanaf 22 juni verkrijgbaar op 4K Blu-ray.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties