Star Wars: Andor releasedatum aangekondigd met eerste trailer

Bekijk de teaser trailer voor Andor, een aankomende serie met Diego Luna (als Cassian Andor), Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, en Kyle Soller in de hoofdrollen. De Andor-serie zal een nieuw perspectief verkennen vanuit het Star Wars-sterrenstelsel, met de focus op de reis van Cassian Andor om te ontdekken welk verschil hij kan maken. De serie brengt het verhaal van de opkomende rebellie tegen het Keizerrijk en hoe mensen en planeten betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal bewandelen dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken. Star Wars Andor begint te streamen op Disney+ op 31 augustus 2022.

GamesGames

Star Wars: Andor releasedatum aangekondigd met eerste trailer

Bekijk de teaser trailer voor Andor, een aankomende serie met Diego Luna (als Cassian Andor), Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, en Kyle Soller in de hoofdrollen. De Andor-serie zal een nieuw perspectief verkennen vanuit het Star Wars-sterrenstelsel, met de focus op de reis van Cassian Andor om te ontdekken welk verschil hij kan maken. De serie brengt het verhaal van de opkomende rebellie tegen het Keizerrijk en hoe mensen en planeten betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal bewandelen dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken. Star Wars Andor begint te streamen op Disney+ op 31 augustus 2022.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties