Kao the Kangaroo lanceert vandaag op PlayStation, Xbox, Switch, Steam en Epic Games Store

Doe die handschoenen aan, rek die nek, het is tijd voor een nieuw avontuur! Een liefdesbrief aan de gouden eeuw van 3D platformers. Kao The Kangaroo komt terug op het podium met een heel nieuw avontuur!

Met de mysterieuze verdwijning van zijn vader nog vers in het geheugen, gaat Kao, een dappere jonge kangoeroe, op pad om de waarheid te achterhalen. Een paar begraven magische bokshandschoenen beloven Kao immense macht, maar zijn ze een hulp of een vloek? Overal in het land verschijnen paarse kristallen die alles in hun omgeving aantasten. Zijn ze allemaal met elkaar verbonden? Spelen ze een rol in de verdwijning van Kao’s vader? Hebben de handschoenen er iets mee te maken? Er is maar één manier om daar achter te komen!

Kao The Kangaroo komt 27 mei 2022 uit op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

GamesGames

Kao the Kangaroo lanceert vandaag op PlayStation, Xbox, Switch, Steam en Epic Games Store

Doe die handschoenen aan, rek die nek, het is tijd voor een nieuw avontuur! Een liefdesbrief aan de gouden eeuw van 3D platformers. Kao The Kangaroo komt terug op het podium met een heel nieuw avontuur!

Met de mysterieuze verdwijning van zijn vader nog vers in het geheugen, gaat Kao, een dappere jonge kangoeroe, op pad om de waarheid te achterhalen. Een paar begraven magische bokshandschoenen beloven Kao immense macht, maar zijn ze een hulp of een vloek? Overal in het land verschijnen paarse kristallen die alles in hun omgeving aantasten. Zijn ze allemaal met elkaar verbonden? Spelen ze een rol in de verdwijning van Kao’s vader? Hebben de handschoenen er iets mee te maken? Er is maar één manier om daar achter te komen!

Kao The Kangaroo komt 27 mei 2022 uit op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

MEER NIEUWS |

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties